Hrvatski nogometaš Marcelo Brozović u Skradinu se s obitelji i prijateljima ukrcao na jahtu. Nakon potpisivanja unosnog ugovora za saudijski klub Al Narrs, došlo je vrijeme za zasluženi odmor.

Fotografi su nogometaša simili u društvu za odlično raspoloženom suprugom Silvijom.

Za uživanje na jahti Slvija je odjenula zlatnu kukičanu haljinu na bretele, s resama na rubu. Ispod poluprozirne haljine nazirao se kupaći kostim, dok je kombinaciju upotpunila zlatnim okruglim naušnicama i ogrlicom od školjkica.

Uz kukičanu haljinu Slvija je nosila ruksak modne kuće Saint Laurent Uz kukičanu haljinu Slvija je nosila ruksak modne kuće Saint Laurent (Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix)

U ruci je imata metalik torbu modne kuće Sain Laurent. Model imena "Joe" zapravo je kožni ruksak s podesivim naramenicama koji se zatvara uzicom. Ruksak ima i vanjski prošiveni džep s metalnim logom brenda i preklopom te zatvaranjem na magnet.

Posebna haljina u kojoj je trudna Vanja Modrić prije 13 godina blistala na vjenčanju pred matičarem Vanja Modrić Vanja Modrić vjenčala se u sivoj haljini Vanja Modrić vjenčala se u sivoj haljini +2 Vanja Modrić vjenčala se u sivoj haljini

Prva vjenčanica Adriane Ćalete-Car: Koja je haljina bolja, romantična ili glamurozna? Duje i Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car u štiklama brenda Mach & Mach Adriana i Duje Ćaleta-Car +4 Duje i Adriana Ćaleta-Car

Inače, zaljubljenici u modu i torbe izdvojili su ovaj ruksak kao komad modne kuće YSL u koji se isplati uložiti novac. Navode kako jednostavan i funkcionalan dizajn ovaj ruksak čine komadom koji je moguće upariti s raznim kombinacijama, od onih ležernih do elegantnih.

Ruksak modne kuće Saint Laurent Ruksak modne kuće Saint Laurent (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju