Ogromno iznenađenje priredila je glumica Courteney Cox obožavateljima serije "Prijatelji" koji su posjetili studio Warner Bros. u Burbanku u Kaliforniji, gdje se serija i snimala. Vjerojatno nisu niti slutili da će, fotografirajući se na legendarnom narančastom kauču iz uvodne špice, na fotografiji s njima biti i zvijezda serije - a da to nisu odmah ni primijetili!

Galerija Obožavatelji Prijatelja fotografirali se na kauču iz serije, a iza ih zaskočila Monica Obožavatelji Prijatelja fotografirali se na kauču iz serije, a iza ih zaskočila Monica - 3 Obožavatelji Prijatelja fotografirali se na kauču iz serije, a iza ih zaskočila Monica - 2 +2 Obožavatelji Prijatelja fotografirali se na kauču iz serije, a iza ih zaskočila Monica

Obožavatelji serije "Prijatelji" i dandanas u velikom broju posjećuju studio u kojem se kultna serija snimala, a u organiziranom obilasku mogu se vidjeti i slavna fontana i narančasti kauč iz uvodne špice. Naravno da mnogi žele sjesti na taj kauč i fotografirati se za uspomenu, a učinila je i to grupa fanova koja vjerojatno nije ni sanjala da će ondje biti i Courteney Cox, koja je u "Prijateljima" utjelovila Monicu Geller.

Obožavatelji Prijatelja fotografirali se na kauču iz serije, a iza ih zaskočila Monica - 5 Obožavatelji Prijatelja fotografirali se na kauču iz serije, a iza ih zaskočila Monica (Foto: Profimedia)

Naime, baš u vrijeme kada su obožavatelji obilazili set, Courteney je imala poslovne obveze u Warner Brosu pa ih je odlučila iznenaditi i "ubaciti" im se u fotografije. Dok su se oni fotografirali na kauču, glumica je stala iza, a da oni to nisu ni znali, i fotografirala se s njima. Čovjek koji ih je fotografirao sudjelovao je u tom iznenađenju i tek kada je posjetiteljima pokazao fotografiju, vidjeli su tko je bio iza njih.

Ukras za bor u obliku šalice iz kafića Central Perk iz serije 'Prijatelji' - 2 A je fora! Ukras za bor u obliku žute šalice kojem obožavatelji "Prijatelja" neće odoljeti

Scena iz serije 'Prijatelji' Izazov za prave fanove: Najteži kviz o "Prijateljima" koji ćete ikada odigrati

Njihovo oduševljenje bilo je još veće kada se Courteney došla pozdraviti s njima, kako ne bi sve ostalo samo na photobombingu. Neki su i zaplakali od sreće, a vidjeti Monicu uživo sigurno je nešto što će pamtiti cijeli život.

Obožavatelji Prijatelja fotografirali se na kauču iz serije, a iza ih zaskočila Monica - 2 Glumica Courteney Cox priredila je veliko iznenađenje fanovima Prijatelja (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju