Ako su vam reprize "Prijatelja" i dalje na repertoaru, a glavne fore i najvažnije scene iz serije imate u malom prstu, onda svakako morate vidjeti kakav smo ukras za božićno drvce pronašli u trgovini Asos.

Sigurni smo da vašoj kolekciji stvarčica s obilježjem "Prijatelja" nedostaje baš jedna prezgodna šalica iz kafića Central Perk iz koje se doduše ne može piti, ali će biti savršen dodatak božićnoj jelki.

Ukras za bor u obliku šalice iz kafića Central Perk iz serije 'Prijatelji' Asos, 4,50 funte (oko 40 kuna) (Foto: www.asos.com)

Central Perk kultno je mjesto u kojem se slavna šestorka redovito nalazila i ondje su nastale neke od najpamtljivijih scena "Prijatelja". Naravno, sve to uz litre i litre ispijenih kava, što je i bila inspiracija za dizajn ukrasa australskog brenda Typo.

Žuta šalica s tanjurićem dio je kolekcije Typo X 'Friends' što je odmah i vidljivo iz natpisa na šalici - Central Perk. Osim prepoznatljivim logom legendarnog kafića šalica je ukrašena i božićnim detaljima, a ispunjena je bijelom kavom - naravno, ne pravom. Ima svjetlucavu zlatnu vezicu kako bi se mogla objesiti na bor i izgleda baš neodoljivo!

Baš fora: Set za WC školjku s likom snjegovića koji ima i tepihić s rukama i šalom Presvlaka i tepihić za WC školjku s likom snjegovića - 4 Presvlaka i tepihić za WC školjku s likom snjegovića - 2 Presvlaka i tepihić za WC školjku s likom snjegovića - 5 +1 Presvlaka i tepihić za WC školjku s likom snjegovića - 3

Tko bi joj odolio? Topla dekica sa sobovima koji imaju nos u obliku pompona Mekana dekica sa sobovima koji imaju nos u obliku pompona - 5 Mekana dekica sa sobovima koji imaju nos u obliku pompona - 3 Mekana dekica sa sobovima koji imaju nos u obliku pompona - 6 +2 Mekana dekica sa sobovima koji imaju nos u obliku pompona - 2

Može se kupiti u online trgovini Asos po pristupačnoj cijeni od 4,50 funte (oko 40 kuna) i, kako ističu na stranici, brzo se prodaje pa vi probajte odoljeti!

Ukras za bor u obliku šalice iz kafića Central Perk iz serije 'Prijatelji' - 3 Osim logom kultnog kafića šalica je ukrašena i božićnim detaljima, a ispunjena je bijelom kavom (Foto: www.asos.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju