Swanky Monkey Garden (Ilica 50) u ponudu je uveo šest novih vrsta vruće čokolade koje će u vama probuditi dijete te zadovoljiti i najizbirljivija nepca

Galerija Vruća čokolada - 3 Vruća čokolada - 7 Vruća čokolada - 5 +3 Rudolf's Nose
Ima li išta utješnije od šalice vruće čokolade u hladan jesenski ili zimski dan? Zahvaljujući kreativnosti ekipe iz Swanky Monkey Gardena u Zagrebu ovo omiljeno piće za hladnije vrijeme dolazi u zanimljivim kombinacijama koje svakako treba isprobati.

Bijelu ili crnu vruću čokoladu talijanskog brenda Ristora u Swanky Mintu miješaju s oku atraktivnim i nepcu omiljenim okusima poput Jaffa keksa i sljezovih kolačića.

Bijelu ili crnu vruću čokoladu talijanskog brenda Ristora u Swanky Mintu miješaju s oku atraktivnim i nepcu omiljenim okusima.

U ponudi se tako nalazi bijela vruća čokolada s kompotom od višanja Rudolf's Nose, crna vruća čokolada s rižom Chocolicious, bijela vruća čokolada s kokosom i bananom Christmas on Hawaii, crna vruća čokolada s komadićima Jaffa keksa, cimetom i mandarinom Santa's Favourite te crna vruća čokolada sa sljezovim kolačićima (marshmallow) Winter Wonderland.

Sljezove kolačiće možete zatražiti i uz bijelu čokoladu (Sweet Snowflake), a napitci se dodatno ukrašavaju raznim ukusnim dodacima za posipanje.

Što joj daje, pak, posebno slastan okus?

Dobra vruća čokolada mora se pripremati s puno ljubavi, otkriva nam konobar Kristijan iz Swanky Monkey Gardena te napominje da se klasična vruća čokolada može popiti za 15 kuna, a šest novih vrsta s okusima stoji 18 kuna. Vruća čokolada - 6 Santa's Favourite (Foto: Swanky Mint)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju