Skromno, veselo, zaigrano – tako bismo mogli opisati nastup Farije Gaši, 12-godišnjakinje iz Zagreba koja je samouvjereno stala na veliku pozornicu showa „Supertalent“ i sve ostavila bez teksta.

Galerija Farija Gaši i Maja Šuput Farija Gaši FARIJA GAŠI Supertalent 2022, audicija - 8 +5 FARIJA GAŠI Supertalent 2022, audicija - 4

Farija je gledatelje i žiri osvojila fantastičnom izvedbom stare pjesme Dine Merlina Da je tuga snijeg.

Velika emocija, anđeoski glas i skromnost 12-godišnje djevojčice, bili su recept za zlatni gumb koji ju je plasirao ravno u finale.

Pjevati je počela kada joj je bilo osam godina, a talent je brusila na školskim priredbama. Priznala nam je da joj je ovo bio najveći i najvažniji nastup u životu, iako je izgledala kao pjevačica koja ima puno staža na velikim pozornicama.

Nakon nastupa je rekla da je imala tremu i da nije mislila da će uspjeti. Skromno je zahvalila na zlatnom gumbu, kojega nije očekivala. Mislila je da će eventualno dobiti četiri da, ali ništa više od toga. Međutim, njezin veliki talent donio joj je zlatni gumb, a čak je i zaplakala od sreće.

FARIJA GAŠI Supertalent 2022, audicija - 8 Farija Gaši na "Supertalentu" (Foto: Nova TV)

Na Supertalent je, kaže, došla otkriti koje su njezine mogućnosti. Znala je da lijepo pjeva, ali scenski nastup je puno više od lijepog glasa. Prenijela nam je emociju na način na koji to rade puno stariji i iskusniji pjevači, a njezina spontanost nas je posebno iznenadila.

Njezina izvedba je rasplakala Maju Šuput koja je kroz suze stisnula zlatni gumb i Fariju poslala ravno u finale.

Jedan od mojih snova je postati poznata pjevačica, ali to mi nije previše važno, sve dok druge mogu uveseljavati svojim glasom

Mene si jako taknula. Ne samo svojim, baš nevjerojatno čistim, iskrenim, autentičnim vokalom. Već s jednim senzibilitetom i jednom fantastičnom vještinom kad kreneš pjevati da uploviš u svoj svijet. To što si nam ponudila u kombinaciji sa svojim glasom je doista jedan hrvatski supertalent, rekla je inače stroga Martina Tomčić.

Farija Gaši i Maja Šuput Farija Gaši na "Supertalentu" (Foto: Nova TV)

Iako želi biti pjevačica, Farija ipak ima plan B. Ako ju život preusmjeri i ne bude se jednog dana bavila pjevanjem, onda želi biti boksačica, poput svog brata koji je prvak u tom sportu.

Pratila sam prošle sezone Supertalenta i sanjala da ću jednom pjevati pod svjetlima velikih reflektora. Ovo mi je iskustvo pokazalo da se snovi doista ostvaruju. Jedan od mojih snova je postati poznata pjevačica, ali to mi nije previše važno, sve dok druge mogu uveseljavati svojim glasom, skromno nam je rekla Farija. 

Poput većine 12-godišnjaka, i Farija voli Voyagea, a trenutno joj je najdraža pjesma Marina, suvremenog srpskog izvođača Devita. Ipak, sramežljivo priznaje da se razlikuje od svojih vršnjaka, najviše po glasu i dodatnim obvezama.

Ponekad je naporno ići u školu i pripremati nastup, ali jako volim pjevanje pa mi to nije nikakav problem, kaže Farija. 

Vizažistica Clelia Rodrigues iz Brazila šminka ustima Clelia je osoba s invaliditetom i šminka ustima, a njezin talent ostavlja bez daha

Prijatelji i roditelji su jako ponosni pa im u znak zahvalnosti pjevam kad god me zamole, priznaje nam Farija.

Iako je pred njom blistava budućnost, kaže da još s roditeljima nije razgovarala o tome kako se prilagoditi svjetlima reflektora, ali čvrsto vjerujemo da će brzo doći i taj trenutak.

FARIJA GAŠI Supertalent 2022, audicija - 3 Farija Gaši na "Supertalentu" (Foto: Nova TV)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju