S ponosom najavljujemo prvo izdanje FASH [feš] modnog sajma - događaja koji spaja entuzijaste i profesionalce iz modne industrije s potencijalnim kupcima.

FASH [feš] će se održati paralelno s proslavom 25. rođendana Beauty & Hair Expo Zagreba u paviljonu 11a na Zagrebačkom velesajmu od 8. do 10. ožujka.

FASH [feš] modni je sajam namijenjen izlaganju i prodaji visokokvalitetnih modnih proizvoda i proizvoda za dom. Cilj je stvoriti atmosferu velikog concept storea na 1000 m2, gdje će posjetitelji, posebno ljubitelji originalnog dizajna, imati priliku kupovati direktno od dizajnera i proizvođača.

Idejni pokretač i jedan od organizatora sajma, Igor Bočkaj, istaknuo je:

FASH [feš] dizajnerima, umjetnicima i obrtnicima nudi izuzetnu priliku za povezivanje s posjetiteljima i potencijalnim kupcima te prodaju vlastitih proizvoda bez posrednika. Također, sajam je odskočna daska za nove talente i prilika za isticanje kvalitetnih brandova u dinamičnoj modnoj industriji. U perspektivi, željeli bismo postići da FASH kao projekt postane prepoznata platforma za prezentaciju dizajna.

FASH [feš] izlagačima nudi svu potrebnu infrastrukturu te iznimnu posjećenost. Naime, ove se godine očekuje oko 15 000 posjetitelja Hair & Beauty Expo, što ovaj sajam čini idealnim mjestom za povećanje vidljivosti i prodaju svojih originalnih proizvoda.

Prvo izdanje modnog sajma FASH (feš) Prvo izdanje modnog sajma FASH (feš) (Foto: Zadovoljna.hr)

Danas je moda praktički u svim aspektima našeg života s različitim stilovima u odijevanju i uređenju doma. U Hrvatskoj postoji izuzetno snažan kreativni momentum koji pokriva sve te aspekte mode. Cilj FASH-a je okupiti ih na jednom mjestu, ponuditi platformu za predstavljanje i plasman, te veliki broj posjetitelja koji će prepoznati kreativni rad u Hrvatskoj., govori Bočkaj.

Prijaviti se mogu sva poduzeća, obrtnici, osobe samostalnih profesija i umjetnici koji izrađuju vlastite proizvode iz područja mode, modnih dodataka i proizvoda za dom.

Do sada su svoje sudjelovanje potvrdili brendovi poputLink by Ogi, Skin Machine, Simone design, DNK by Nada Došen, PETAR by Lidija Skočibušić, Mama Mia – TorBA, Kerefeke, M-ring, Boolab, Ovonijenakit, Škatuljica i dr.

Prijavni obrazac dostupan je na web stranici www.fash.com.hr, a potrebno se prijaviti najkasnije do 26. veljače.

Sajam će se održati pod pokroviteljstvom Udruženja obrtnika grada Zagreba, u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju