Ovog petka i subote za sve ljubitelje odvažne i originalne mode u zagrebačkom Katranu održava se prava modna poslastica.

Galerija LINK by Ogi LINK by Ogi Nataly Jewerly +2 Jbtorbe

Na druženju naziva Fashion MINGLE predstavit će se modni brendovi LINK by Ogi s kolekcijom odjeće, Jbtorbe s novom kolekcijom torbi te Natali Jewelry I Amaranthine s kolekcijama nakita.

LINK by Ogi već je poznat po svom bezvremenskom i minimalističkom dizajnu koji ne robuje trendovima, već se bazira na moćnim i kvalitetnim komadima koji će modno dominatno zasjati u svakom trenutku.

LINK by Ogi LINK by Ogi (Foto: LINK by Ogi)

Ovog joj se vikenda u Photo studiju Katran pridružuju Nataly Jewelry, brend nakita od prirodnog materijala čiji je naglasak na čistim geometrijskim oblicima, minimalističkog i idealnog za podizanje svake modne kombinacije i Amaranthine, ručno rađeni nakit s motivima hrvatske baštine izveden na nosiv i moderan način.

Uz odjeću i nakit, posjetitelji će moći vidjeti i kupiti i torbe brenda Jbtorbe, moderne, praktične, funkcionalne i prilagodljive brojnim stilovima i svakodnevnim aktivnostima.

Svi zainteresirani mogu se dizajnerima pridružiti na zajedničkom druženju u petak, 9.2., od 13 do 20 sati i u subotu, 10.2., od 10 do 16 sati na adresi Radnička cesta 27. Čekat će ih posebni popusti, čak i na nove proljetno/ljetne kolekcije.

Jbtorbe Jbtorbe (Foto: Jbtorbe)

Link by Ogi jedan je od brendova koji sudjeluju na FASH-U Prvo izdanje modnog sajma FASH [feš] očekuje nas ovog ožujka na Zagrebačkom velesajmu

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju