Hrvatske zvijezde i one koje se tako osjećaju dobili su još jednu priliku za pokazivanje. Na partyju održanom u Hotelu Esplanada većina se pojavila u bijelom s naglaskom na bijelim sandalama i crnim lakom za nokte

Isto je učinila i Snježana Mehun koja je prodefilirala u bijeloj koktel haljini koja je istaknula njezin dekolte te bijelim sandalama za 5.

I Indira se odlučila na bijelu svjetlucavu kombinaciju. U dugoj haljini otvorenih leđa uz koju je iskombinirala i torbicu izgledala je vrlo elegantno.

Kakav bi to party bio bez i jedne Herve Leger haljine u koju ovaj put uskočila Maja Šuput. Maja je kao i uvijek 'pucala' na seksepil pa se ponosno prošetala u uskoj ljubičasta haljini.

Mlada pjevačka zvijezda Bojan Jambrošić u posljednje vrijeme nije baš bio prisutan u medijima, no zato je sve nadoknadio pojavivši se na jednom događanju odjeven kao za rad u čevabđinici.

>> Jelena Rozga i Jen Aniston pod povećalom Fashion Gurua

>> Petra Maroja uspješno skinula kilograme

Rođendan Alke Vuice privukao je mnoga poznata imena među kojima se našla i Ivana Banfić. Pjevačica se pojavila u elegantnoj haljini Matije Vujice boje slonovače koja je ipak malo previše otkrivala njezino bujno poprsje.

I dok je Alka svoje šarene kreacije podijelila svojim gošćama, sebe je spasila pa se pojavila u jednobojnoj crvenoj haljini.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju