Josipa Pavičić je pozvala na ples Borisa Banovića alias Fashion Gurua. Nekima omiljeni, a nekima omraženi modni kritičar i autor vodiča za urbane muškarce otkriva ima li bontona u krevetu, zašto se često sukobljava s policijom i depiliraju li se pravi muškarci

Fashion Guru je otkrio kako se od svih pravila koje je naveo u svom vodiču za urbane frajere najteže pridržava onoga o dolasku na sastanke na vrijeme.

'Nepopravljiv sam kada je kašnjenje u pitanju.', rekao je Josipi Pavičić te otkrio kako često ima problema sa zakonom.

Prije nekoliko mjeseci je izgubio vozačku dozvolu prilikom povratka s godišnjice mature zbog čašice previše. Policija nije pala na njegov šarm, a pokušaj mita i korupcije također nije uspio. Još jedan prilično neugodan susret s policijom je imao kada su ga uhvatili kako obavlja nuždu u javnosti.

'Razlog je opet bila piva previše, no grad Zagreb ima premalo javnih WC-a, pa sam nuždu odlučio obaviti na brzinu u centru grada.', ispričao je Fashion Guru kojeg je policija zamolila da drugom rukom pokaže osobnu iskaznicu.

Na pitanje postoji li bonton u krevetu pojasnio je kako je to vrlo individualno jer tamo svatko radi ono što mu se sviđa, a najvažnije je da to odgovara partnerima.

Otkrio je i kako se ne depilira iako su mu to zamjerili mnogi stilisti te kako poput svakog pravog muškarca najviše voli maminu kuhinju.

Fashion Guru je otkrio i kako najgore odjevenim celebrity damama u Hrvatskoj smatra Danijelu Martinović i Barbaru Kolar, a riječi pohvale nema ni za Jelenu Veljaču.

'iako je krenula odlično, njezina je odjeća u posljednje vrijeme dosadna. Možda je razlog tome nedostatak novaca.', zaključio je Boris banović i zaplesao u naručju Josipe Pavičić.

Više u inMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju