Crveni tepih na kojem su se pojavili svi hrvatski celebrityji inspirirala je Fashion Gurua kojemu je za oko zapela Severina u haljini teškoj četiri kilogarama i Fani Stipković koja je ponijela titulu dame s najkraćom haljinom

Stroyjev party svake godine daje priliku da vidimo tko se zna, a tko ne zna odjenuti. I ove je godine na veliku žalost Nine Badrić zvijezda večeri bila Severina.

Seve vs Nina

To je bio prvi šok za pjevačicu koja je nedavno u Londonu nastupila uz bok svjetskoj zvijezdi Pink, a drugi je uslijedio kada je na party stigla Snježana Mehun u istoj haljini Stelle McCartney. No, ni oprava vrijedna tisuću eura nije zasjenila Sevku koja je blistala u haljini izrađenoj od Swarovski kristala teškoj četiri kilograma.

Vlatka Pokos je na party stigla u haljini gotovo identičnoj onoj u kojoj se vjenčala i svima poslal poruku da se ponovno želi udati.

Oni dobro upućeni znaju da se Dior haljina u kojoj se udala toliko ofucala da su je iz modne kuće zamolili da se u njoj više ne pojavljuje u javnosti. Za crveni tepih je odabrala haljinu Celine koju je posudila u jednom butiku, a Fashion Guru se nada kako ima barem za čišćenje...

Vanna je još jednom pokazala kako njeguje stil učiteljice glazbenog odgoja: konzervativno i uštogljeno, zna se!

Fani Stipković je odlučila promijeniti nadimak u Fani 'raskošna stražnjica' Stipković. Pitanje večeri je bilo: ima li Fani gaćice, a Fashion Guru joj je dodijelio nagradu za najkraću haljinu.

Nakon partyja skraćenica DVD više ne stoji za dobrovoljno vatrogasno društvo već za Doris Vrečko Dojka, koja je  na pladnju ponudila dojke sa šlagom.

Večer je začinila Jelena Veljača koja je jedina Hrvatica u svemiru koja se zna odjenuti. Izgledala je kao malo skuplja verzija Fani Stipković, a srećom nitko nije imao haljinu kao ona.

Najbolji par crvenog tepiha bili su sin Snježane Mehun i Nikolina Pišek. Ona je izgledala kao playboyeva zečica, a on kao mladi Hugh Hafner.

U rubrici Top 5 Fashion Guru donosi najbolje modne dodatke, a više pogledajte na stranici Red Carpeta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju