U ovotjednom osvrtu Fashion Guru imao je dovoljno materijala za svoje originalne komentare. Osim inauguracije hrvatskog predsjednika, inspiracije za kritike pronašao je na sceni Tuzle i beogradskom crvenom tepihu

Razvodi sve češće potresaju hrvatsku celebrity scenu. Tko koga vara u najnovijoj brakorazvodnoj sapunice teško je otkriti, ali Fashion Guru zaključuje kako hrvatske žene ipak nisu svetice, a muškarci su ipak papci. Iako skandali i neuspjesi čine i prodaju naslovnicu, u povijest ulazi samo uspjeh.

Niti inauguracija hrvatskog predsjednika nije bila pošteđene Guruovih kritika, no njegova oštra riječ ovoga puta nije bila toliko nabrušena, jer cjelokupni dojam predsjednika i prve dame bio je sasvim korektan.

S obzirom na svečanost trenutka kravata prvog predsjednika mogla je biti svjetlija, ali je zato sve ostalo bilo usklađeno. Kroj i boja kaputa Tatjane Josipović bili su također prikladni na kojem je odgovarao i broš, već dosadni detalj naših političarki.

Fashion Guru zaključuje kako je osim broša svim trima hrvatskim damama, gospođi Tuđman, Mesić i Josipović zajednička loša frizura.

Nakon hrvatskog top događaja tjedna, modni kritike krenule su i po regiji. Na tuzlanskom koncertu nastupala je Seka Aleksić a la Rihanna koja je skinula kilograme i svoju istesanu liniju pokazala u crnoj zategnutoj haljini. Iako joj je styling izvrstan, frizura najavljuje neki nastup poput onoga Limp Bizkita ili Billy Idola.

Selma Bajrami pokazala je imidž kojeg je posvetila preminulom Alexanderu McQueenu.

U Beogradu se održao Oscar popularnosti, na čijem su crvenom tepihu zablistila mnoge dame od kojih se svakako izdvaja nekadašnja Loto djevojka Suzana Mančić koja je u stilu prave dive zakoračila pred okupljene fotografe. U crnoj prozirnoj haljini pokazala je tijelo kojem godine nisu niti najmanje štetile.

A u svojoj top 5 ljestvici, Fashion Guru smjestio je 5 naj usana.

Peto mjesto je tako zauzela Kristina Smoje. Na četvrtoj poziciji je Renata Sopek koju je prestigla voditeljica Sani Armani. Na drugom mjestu je Severina, a prvo mjesto zauzela je Ivana Husar - Mlinac.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju