Fashion Guru je javnosti obznanio svoju već tradicionalnu listu najbolje i najgore odjevenih na domaćoj estradi. No kako bi sve informacije dobro 'prožvakali' krećemo s najboljima. Na toj se listi našla i Vlatka Pokos koja se do sada redovito nalazila među najgore odjevenim osobama!

Fashion Guru je javnosti obznanio svoju već tradicionalnu listu najbolje i najgore odjevenih na domaćoj estradi. No kako bi sve informacije dobro 'prožvakali' krećemo s najboljima

Na listi koja već tradicionalno okuplja one koji su svojim stilom te odabirom odjeće koje nose zadivili Gurua našao se i predsjednik Ivo Josipović. Njegov je stilski napredak itekako vidljiv te ga je Fashion Guru pohvalio.

Vanju Halilović pohvalio je kao jednu od rijetkih estradnih umjetnica koja svoje lice i obline nije napunila hijaluronskom kiselinom i botoksom, a to oduševljava čak i više od njezinih dobrih modnih kombinacija.

Posebnih kategorija ne nedostaje, p aje tako manekenka Malina Grahek Šelendić zaslužila naslov najbrže šake zbog prošlogodišnjeg obračuna u jednom zagrebačkom noćnom klubu.

Najbolju reviju u prošloj godini imao je dizajner Tomislav Bahorić, a od stranih revija Fashion Guru je izdvojio Celine, Balenciagu zbog eksperimentiranja s novim materijalima te Heidera Ackermmana koji je uspio spojiti nespojivo te odradio odličan posao. Njegovu proljetnu reviju nosila je i Kristina Šalinović koja se našla na odličnom 9 mjestu liste najbolje odjevenih.

Upečatljiv stil glumice Judite Franković te pijanista Maksima Mrvice stavio je ove umjetnike na sam vrh liste najbolje odjevenih Fashion Gurua.

Najbolje odjeveni Hrvati u 2011.

1. Maksim Mrvica

2. Judita Franković

3. Vlatka Pokos

4. Helena Šopar

5. Marija Obrvan

6. Đurđa Tedeschi

7. Stjepan Hauser i Luka Šulić

8. Andreja Bistričić

9. Kristina Šalinović

10. Tajana Lisičak

11. Anamarija Asanović

12. Anita Dujić

13. Nina Badrić

14. Saša Joka

15. Emina Šokota

16. Janko Popović Volarić

17. Severina

18. Iva Balaban

19. Vanja Halilović

20. Ivo Josipović

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju