Država je i dalje u krizi, a neke pjevačice zbog toga štede i na duljini svojih odjevnih predmeta pa su tako ovaj tjedan Severina i Indira pokazale više nego što su htjele, a sve kako bi skrenule pažnju s teške situacije

U žaru pjesme i plesa Severina i Indira su publici u prvim redovima pokazale više nego što su osim pokoje naslovnice više 'zaradile' i koju minutu u prilogu Fashion Gurua.

Riječke stepenice, modnoj manifestaciji koja se održava gdje drugdje nego na stepenicama s kojih nasreću nitko nije pao, prisustvovala je Vesna Škare Ožbolt, kandidatkinja za predsjednicu države. Našalivši se kako bi se Hrvatska mogla vratiti u matrijarhat, Fashion Guru je predložio Vesni da otiđe na botoks i dao topli savjet da se malo više posveti svom modnom izričaju.

Miss apaurin, Lada Kajfeš po novom Kreković se ponovno udaje. No, vidjevši Ladu kako dijeli pozivnice za vjenčanje u bijeloj pletenoj haljini, Boris je iskazao nadu kako će za svečanost ipak odjenuti nešto pristojnije i profinjenije.

Na njegovoj se meti ovog tjedna našla i manekenka Maja Cvetković za koju tvrdi kako, osim što nema modnog ukusa ne posjeduje ni stav jer haljina na njoj izgleda kao da je s 'placa'.

Na ponovnom otvorenju restorana 'Croatica' kojem je Severina Vučković bila kuma prisustvovalo je mnogo celebritija koji vole dobru 'papicu'. Zvijezda večeri bila je Anica Kovač, bivša misica koja i nakon što je rodila troje djece izgleda odlično.

Za tu je priliku odjenula kratku svjetlucavu haljinicu koje je kombinirala s čizmama od brušene kože istog tona. Budući da tvrdi kako za njezin izgled nije kriva dijeta, Boris se našalio kako je onda za to kriv, kao i u Indirinu slučaju, njezin suprug.

Sonja Kovač koja je postala prava 'eventuša' izgledala je odlično odjenuvši kratku malu crnu haljinu u kombinaciji s crvenom pismo torbicom.

Danijela Martinović na žalost svih prisutnih ovaj put nije pokazala previše u kombinezonu koji izgleda poput pidžame.
Za pjevačicu Ivanu Husar čini se, javna pojavljivanja više ne predstavljaju nikakav izazov jer kao da se prestala truditi. Na filmsku premijeru došla je u pamučnoj cvjetnoj haljini neukusnog dekoltea.

Kao šlag na torti za kraj se osvrnuo na Milu Hrnića, a zbog čega je za Borisa gospodin Hrnić tako ugodan oku pogledajte u video prilogu.

Više u Red Carpetu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju