Zagrebačke temperature ispod nule aktivirale su domaće celebove koji su se sklonili od hladnoće po razmim događanjima održanim diljem grada.

Glumice imaju specifičan stil odijevanja. Neke vole šminku, druge teatralnost i ekscentričnosti, no većina voli izgledati šlampavo.

To se ovaj put dogodilo i s Leonom Paraminski. Raščupane kose, s 'gnijezdom' odostraga na glavi, minimalna šminka i razvaljena haljina i čizme nije kombinacija na kakvu smo navikli, dok je njezina kolegica, šminkerica Nataša Janjić bila je čista suprotnost. U elegantnoj bluzi i ružičastim štiklama Nataša je izgledala super.

Poznato je da se Maja Vučić odijeva vrlo bezlično, a njezin stil podsjeća na psihologinju ili tetu u vrtiću. Iako je vrlo elegantna i ima se s čime pohvaliti Maja je pokrila svaki centimetar svoje kože i svoj seksepil ponovno ostavila po strani.

Za razliku od Maje, Katarina Rautek itekako voli pokazivati kožu, dekolte i noge te sve to dobro začiniti kožom, krstom i ostalim 'drangulijama'. Dolaskom hladnih dana izvadila je prvu bundu iz ormara iako bi bilo bolje da ju je tamo i ostavila, a ispod krznenog pokrivača skrivala se najkraća minica ikad koje bi se posramila i Iva Jerković.

>> Raščupane Feminnemke po uzoru na Jennifer Aniston

>> Alex Grdić: Nikud bez dekoltea

Kao šećer na kraju svakako je 'sportsko' izdanje Snježane Mehun. Golišave noge, vrtoglave štikle boje pudera i tunika, odnosno minica u istom tonu kombinacija je u kojoj bi se Mehunka uputila u trgovinu sportskom opremom, a vjerujemo kako niti na trening ne dolazi ništa drugačija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju