Fashion Guru svoje je minute posvetio modnom događaju Fashion.hr kao i brojnim domaćim celebovima koji su pomno pratili revije i spremno pozirali ispred fotografa. Doznajte tko je briljirao, a tko šokirao svojim modnim krpicama

Fashion.hr kao centar modnog događanja prikupio je svu pažnju našeg Fashion Gurua.

Među najuspješnijim dizajnerima našli su se Ivica Klarić i Zoran Mrvoš koji su dizajnirali za Rio Rijeka te Martina Felja koja je briljirala čipkom, perjem i kožom.

Revije su završile kreativnom revijom Ivice Skoka koji je neobičnim modnim dodacima napravio pravi spektakl, no ipak mu je prošla kolekcija bila puno bolja.

Iako je karneval već završio neki celebovi još uvijek toga nisu svjesni. Jedan od njih je svakako Modni Mačak koji je u Zagreb stigao ogrnut u zlato te u Hugh Hefner papučama.

>> Modni Mačak: Cipele od kašmira su udobnije od louboutinki

Bez Severine nikamo, a tradicija se čini se nastavlja. Lijepa pjevačica se pojavila na reviji u Garbardine Biker baloneru iz Burberry Prorsum kolekcije za jesen/zimu 2010./2011 s kožnim detaljima te čipkastoj haljini koja je definitivni must have ovog proljeća.

>> Severina: Savršena na sve načine

Antonija Šola čini se ima jako dobar smisao za humor kada je u pitanju moda. Seksi pjevačica je nabacila minicu i čarape na crtu te se pofarbala u plavo.

U istom tonu, samo s puno više šljokica zabljesnule su dame iz tvornice Huljić, no takozvane 'ciu ciu' pjevačice rade punom parom što dokazuju njihovi brojni nastupi kao i publika.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju