Događaj sezone svakako je bio dolazak Angeline Jolie na premijeru filma u Zagreb, a bila je to i prilika da se domaće zvijezde pokažu u najboljem svijetlu. Crvenim su tepihom prošetale Anica Kovač, Vanja Halilović i Branka Krstulović samo su neke od dama koje su dale sve od sebe

Fashion Guru pohvalio je odabir Angeline Jolie za zagrebački crveni tepih, no iako je haljina koju potpisuje J. Mendel lijepa te joj odlično pristaje, već mu je pomalo dosadno gledati glumicu u krojevima kojima prikriva svoj premršavi izgled.

>> Haljina koja je zasjenila odabir Angeline Jolie

>> A najglamuroznija zvijezda crvenog tepiha je...

Angelina je za vrijeme kratkog posjeta Hrvatskoj tražila domaću hranu te glačalo kako bi bila sigurna da će na premijeri zablistati.

Uz Angelinu glavna zvijezda crvenog tepiha bila je bivša Miss Hrvatske Anica Kovač, koja je izgledom uspjela zasjeniti slavnu glumicu i redateljicu. Fashion Guru zamjerio joj je pretjerano izbijeljene zube te isusovke koje je obula ispod duge kobaltno plave haljine.

Titula najseksepilnije dame večeri pripala je Vanji Halilović koja je oduzimala dah u uskoj haljini boje pudera sa zanimljivim ukrasima na leđima te vrtoglavim štiklama.

Uvijek odlično odjevena Bojana Gregorić u potpunosti je pogriješila s odabirom odjeće za dolazak na crveni tepih, no barem nije poput mnogih dama za tu večer odjenula haljinu s remenčićem zagrebačke dizajnerice Aleksandre Dojčinović koja je neke svoje mušterije za isto događanje odjenula u identične haljine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju