Fashion Guru je odlučio napraviti promjenu te u studio pozvati pojačanje za svoje fashion komentare o domaćim celebovima. Gošća mu je bila dizajnerica Ivana Popović s kojom je prokomentirao modne kombinacije Vlatke Pokos

Poznata hrvatska dizajnerica Ivana Popović odlučila je pomoći Fashion te mu je kao prava gošća pomogla kod komentiranja stajlinga domaćih celebova

S obzirom da Ivana doista nema dlake na jeziku to joj nije bio problem, a prva se na tapeti našla Vlatka Pokos i njezine dizajnerske krpice koje voli pokazivati u medijima.

Prvu crno bijelu kombinaciju Vlatke Pokos proglasila je vječnom te u kombinaciji s dobrim push-up grudnjakom nepogrešivom, ističući kako se ipak stil ne može izgraditi samo na brandovima.

Osebujna dizajnerica je prokomentirala i njezinu ljubav prema dubokim dekolteima komentirajući kako postoje dvije vrste dekoltea i pokazivanja grudi.

Prva je ološ i ofrlje što opisuje žene s lijepim grudima koje uopće nemaju problem s pokazivanjem istih te ih rado serviraju na pladnju, a drugu skupinu je nazvala pretenciozno pokazivanje grudi.

>> Maja Šuput i Indira najgore odjevene Hrvatice

>> Top 20 najbolje odjevenih Hrvata

Guru se dotakao i njezine vjenčanice koju je osim na vjenčanje obukla i na glazbrnu manifestaciju 'Dora'.

Iako je Ivana haljinu prokomentirala kao vrlo lijepu i elegantnu, nije joj se svidjelo što je pjevačica povezala nešto toliko intimno i posebno s običnim javnim nastupom.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju