Vlatka pokos se razodjenula samo za Fashion Gurua kako bi mu pokazala sve što ima na sebi, a on je provjerio tko voli nositi brendirane torbice, a tko ne mari za marke

Vlatka Pokos je priznala kako je prije desetak dana, kada ju je Fashion Guru pohvalio gotovo doživjela infarkt.

'Bile su to duge i teške godine', kroz smijeh je rekla Vlatka.

Pokazala je i svoju odjevnu kombinaciju koja se sastojala od nečeg starog i nečeg novog, no Guru joj je predložio da napravi rasprodaju svojih stvari. tako bi se riješila stare odjeće, ne bi nosila odjeću iz Dikanova razdoblja i bila spreman za novi početak.

Neda Ukraden već gotovo pola stoljeća drma scenom, nije joj problem odjenuti minicu, no više od svega voli torbice koje ne moraju uvijek biti markirane. Za razliku od nje Danijela Martinović nema niti jednu s potpisom.

'Srame, moj grijeh', vikala je, no i naišla na pohvalu fashion Gurua jer ne pati na brandove.

Marina Perazić se, nakon što je odradila gotovo sve reality emisije na ovim prostorima, vratila u Zagreb. Iako nema za kruh još nije spremna na kopanje kanala, radije bi neki fini posao.

Dino Bubičić pokazao je Guru ovogodišnjeg partnera za skijanje, no Boris ga je opomenuo da prestane kupovati odjeću putem kataloga jer izgleda kao da radi u banci.

Od ovog tjedna Guru je uveo novitet. Svatko može postati modni kritičar, dovoljno je poslati svoj komentar na izgled javne osobe, a ovaj tjedan je to Simona Gotovac!

Komentar je potrebno poslati SMS-om uz ključnu riječ FG na 66108. (Cijena sms-a je 3,66kn)

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju