Muškarci rođeni u horoskopskom znaku škorpiona na glasu su kao najkarizmatičniji i najfatalniji. Nakon što se zaljubi u škorpiona, u životu žene više ništa neće biti isto.

Galerija Ryan Gosling rođen je 12. studenog 1980. godine Matthew McConaughey rođen je 4. studenog 1969. godine Ryan Reynolds rođen je 23. listopada 1976. godine +3 Leonardo DiCaprio rođen je 11. studenog 1974. godine

Želite li doživjeti ljubav koju ćete pamtiti cijeli život, bez obzira na to potrajala veza ili ne, onda birajte partnera rođenog u horoskopskom znaku škorpiona.

Muškarci škorpioni nadaleko su poznati po svojoj fatalnosti, karizmi i seksepilu. Žene osvajaju markantnom vanjštinom, tajnovitom naravi, ali i djelićem opasnosti kojim odiše njihova misteriozna narav kojoj se žene jednostavno ne mogu oduprijeti.

Matthew McConaughey rođen je 4. studenog 1969. godine Matthew McConaughey rođen je 4. studenog 1969. godine (Foto: Profimedia)

U škorpiona je nemoguće zaljubiti se ikako drugačije osim – ludo. Nakon što se zaljubi u škorpiona, u životu žene više ništa nije isto.

Da su muški škorpioni ženama neodoljivi, dokazuje i sedam slavnih muškaraca rođenih u tom fatalnom znaku čija se imena redovito nalaze na listama najseksi muškaraca svijeta.

S kojim biste škorpionom voljeli popiti jutarnju kavu?

glasova:

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte sedam škorpiona kojima je teško reći ne.

Gerard Butler rođen je 13. studenog 1969. godine Gerard Butler rođen je 13. studenog 1969. godine (Foto: Profimedia)

Popis koji je (ne)moguće složiti: 20 najljepših holivudskih glumaca današnjice George Clooney Tom Hardy Gerard Butler +16 Bradley Cooper

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju