Industrijski stil uređenja interijera posljednjih godina ima sve više obožavatelja i sve je veći broj onih koji se vlastiti životni prostor odlučuju urediti upravo u tom zanimljivom, urbanom i trendi stilu. Dobra inspiracija za uređenje doma može biti i ovaj stan u potkrovlju koji je savršen spoj industrijskog, vintage i modernog.

Galerija

Ovaj open space prostor osvaja na prvi pogled, a jedna od prvih stvari koja zapne za oko jest viseća ležaljka u dnevnom boravku u koju je navečer sigurno gušt zavaliti se nakon dana punog obveza.

Stan u potkrovlju uređen kao savršen spoj industrijskog, vintage i modernog stila - 5
Open space prostor vizualno većim čine i pregradni zidovi od stakla i željeza (Foto: Living4media)

"Grubi" zidovi od crvenih cigli i sjedeća garnitura od kože s efektom istrošenosti sami po sebi izgledali bi dosta hladno, ali uz detalje u pastelno tirkiznoj boji, poput tepiha, zavjesa i ukrasnih jastuka, stvorena je savršena ravnoteža hladnijeg industrijskog i toplijeg vintage stila.

Famozna! Kuća u Prelogu u kojoj su crna kuhinja i kupaonica glavne zvijezde

Prostor vizualno većim čine i pregradni zidovi od stakla i željeza koji taj fenomenalni stan u Varšavi, glavnom gradu Poljske, čine i prozračnijim i još atraktivnijim. Svaki dio stana pomno je uređen, a oduševio nas je i mozaik Napoleona na zidu tuš-kabine – kako genijalna ideja.

Želite li vlastiti dom urediti u industrijskom stilu, ovaj stan s dušom svakako vam može biti izvrsna inspiracija.

Stan u potkrovlju uređen kao savršen spoj industrijskog, vintage i modernog stila - 9
Mozaik Napoleona na zidu tuš kabine – genijalna ideja (Foto: Living4media)