Fenty Puma by Rihanna ima novi proizvod, ljetne šlapice "Surf Slide" inspirirane surfanjem i valovima. Dolaze u tri vesele ljetne boje.

Galerija

Za sve ljubitelje Pumine kolaboracije sa slavnom pjevačicom, Rihanna je pripremila najnoviju nezaobilaznu ljetnu kolekciju šlapica pod nazivom "Surf Slide" čiji bezvremenski dizajn i boje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Fenty Puma by Rihanna ima novi proizvod, ljetne šlapice 'Surf Slide' inspirirane surfanjem i valovima. Dolaze u tri vesele ljetne boje

Fluorescentne boje ovih šlapica, osim što podsjećaju na bezbrižno trčkaranje plažom, sreću i surfanje, upotpunit će svaki ljetni stajling. Bili sređeni ili odjenuli na sebe neku casual kombinaciju ''za do plaže'', ove šlapice će spasiti stvar.

Kolekcija koja je inspirirana surferima, morem i velikim valovima, asocira na slobodu i adrenalin. Dolazi u tri boje: vesela zelena, morsko plava i bijelo žuta s crnim detaljima, savršeno se stapajući s ljetom. Ova kolekcija jednostavno tjera da uživamo negdje pod palmom u hladu uz savršeni koktelčić u ruci, pozdravljajući more i valove.