Na Crnom jaju još uvijek traje akcija na jednu od najtraženijih ponuda za oblikovanje tijela, vraćanje tonusa i učvršćivanje kože te efektivan gubitak kilograma.

Ako spadate u skupinu oni koji smatraju da je došlo vrijeme da naprave vidljive promjene na tijelu, onda je ovo prilika za vas.

Naime, na Crnojaje.hr imate priliku ugrabiti Figurella Push Up program uz fantastične popuste do čak 80 posto. Osim toga, u tijeku su i dodatni popusti na plaćanje Mastercard i Maestro karticama.

Ove godine Figurella slavi 25. godina uspješnog poslovanja te ekskluzivno i samo jednom godišnje na CrnoJaje.hr donosi ove pakete. Osim start paketa od 35 tretmana o kojem smo već pisali tu je i premium paket od 50 tretmana.

Figurella na Crnom jaju Figurella na Crnom jaju: U tijeku je veliki popust na programe mršavljenja u Zagrebu, Zadru i Rijeci

PREMIUM PAKET od 50 tretmana uključuje:

• 20 tretmana vježbanja u termofiziološkom ambijentu
• 20 suhih ozonskih kupki
• 10 Beauty ili Antiaging tretmana sa Icoone aparatom u Zagrebu i Zadru te LPG aparatom u Rijeci
• pismenu garanciju na izgubljene centimetre
• 50% popusta na test intolerancije na hranu
• analizu figure i savjete nutricionista o zdravoj prehrani.

Ponuda vrijedi za Figurelline centre u Zagrebu, Rijeci i Zadru koji su već promijenili živote brojnih zadovoljnih korisnica. Sada i vi možete postati jedna od njih.

Programi su individualnog pristupa i prilagođeni ženama u svakoj životnoj dobi kako bi postigle željeni cilj uz minimalno truda i za maksimalan učinak.

PUSH UP program sastoji se od 5 koraka: ciljana fizička aktivnost, termoaktivni fiziološki ambijent, terapija aktivnim kisikom, pravilna i uravnotežena prehrana i naposljetku, Icoone ili LPG cellu - M6 anticelulitni ili antiageing tretmani!

Više detalja pogledajte na CrnoJaje.hr! Uz CrnoJaje.hr #ŽivotIdeDalje, a vi budite spremne zablistati baš svaki dan i u svakoj prigodi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju