Film ''Moj dečko se ženi'' idealan za gledanje u dvoje i uz njega ste sigurno barem jedanput zaplakali. Burne peripetije, iznenađenja i sretan završetak obilježje je gotovo svake romantične komedije, no ono što ovaj film čini posebnim je njegova glavna glumica, holivudska ikona Julia Roberts. No, jeste li se ikada zapitali što bi bilo da Julianne nije glumila Julia

Prošlo je 20 godina od kada je omiljena romantična komedija "Moj dečko se ženi" prvi put prikazana na kino platnima. Žena voli muškarca, muškarac vjerojatno voli tu ženu, ali ona ga u to mora prva uvjeriti. Hoće li uspjeti? Ili neće? Naravno da hoće i živjet će sretno do karaj života. Film je to koji je postigao veliki uspjeh krajem 90-ih, a zbog kojeg je Julia Roberts postala miljenica romantičnih komedija.

Drew Barrymore trebala je glumiti Kimberly u filmu 'Moj dečko se ženi', ali njezin angažman sabotirala je Julia Roberts koja je predložila Cameron Diaz za tu ulogu

Glavnu ulogu Julianne prvotno je ponuđena Sarah Jessici Parker. Ulogu je odbila jer se već pripremala za rad na seriji "Seks i grad". Srećom, Julia je bila zainteresirana i spremno je uskočila. Ali da nije, bio bi to jedan sasvim drugačiji film.

No, nesuđena uloga Sarah Jessici Parker nije jedino iznenađenje. Manje je poznato kako je Drew Barrymore trebala glumiti Kimberly. Njezin angažman sabotirala je upravo Julia Roberts koja je predložila Cameron Diaz za tu ulogu. I nije pogriješila.

Međutim, pogreška je bila scena s Johnom Corbettom koja je snimljena, a zatim izbačena. Film je trebao završiti plesom na vjenčanju lijepe Julianne i njezinog novog muškarca, ali ta scena samo je zbunila publiku. Umjesto Johna uskočio je odani prijatelj George.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju