Različiti su razlozi zašto ćemo gledati neki film - od omiljenog žanra, dobre radnje pa do glumačke postave. No kod ovih pet filmova razlog je poprilično jedinstven i očit – neodoljivi glavni muški likovi

1. Bilježnica
Jedan od velikih razloga zašto je ova lijepa priča tako obožavana je i glavni lik kojeg tumači Ryan Gosling. Osim što mnoge žene Goslinga već godinama smatraju jednim od najpoželjnijih glumaca, Ryanov lik Noah ima romantičnu dušu koja će vas iznova osvojiti svaki put kada pogledate ovaj film.

Još otkako je 2004. godine "Bilježnica" puštena u kina žene sanjare o vezi kakvu su imali Allie i Noah, te o takvom partneru, a i kako ne bi kada je bio naprosto divan.

2. Čarobni Mike
Ovaj film žene obožavaju iz vrlo jednostavnog razloga. Riječ je o filmu čiji glavni likovi su muški striperi. Da stvar bude još bolja, glumačku postavu čine Channing Tatum, Alex Pettyfer, Matt Bomer, Joe Manganiello i Matthew McConaughey.

Naravno da nije riječ o filmu koji je bio nominiran za prestižne nagrade, ali to u ovom slučaju nije ni važno. Također, budite bez brige jer postoji i nastavak u kojemu je Channing ponovno utjelovio naslovnu ulogu. Doznajte i 10 stvari koje ne znate o kultnom "Prljavom plesu".

3. Troja
Brad Pitt kao legendarni grčki junak Ahilej. Eric Bana i Orlando Bloom kao dva brata i dva trojanska junaka, Hektor i Paris. Radnja filma svima je već odavno poznata, ali toliko je spektakularna kao i glavni glumci da taj film uvijek možemo gledati.

Ipak su rane 2000-te bile era kojom je Brad Pitt vladao. Upravo tada je stekao jako puno obožavateljica diljem svijeta koje su mi i dan danas ostale vjerne, a kako i ne bi kada tako fenomenalno izgleda.

4. Oficir i džentlmen
Ovo je sigurno jedan od najboljih filmova iz ranih 1980-ih godina. Ljubavna priča u kojoj mladi Richard Gere tumači glavnu ulogu, a Debra Winger njegovu djevojku. Scena koja je zapečatila sudbinu ovog filma je ona u kojoj se Gere pojavi u poznatoj bijeloj uniformi.

Svima je poznata ta scena i film, ali i dalje ih se ne možemo dovoljno nagledati. Ovo je zasigurno jedan od onih filmova kojima čitava ženska strana obitelji ne može odoljeti jer i starije i mlađe generacije su podjednako očarane Richardom Gereom. Pročitajte i 5 istina koje niste znali o najsenzualnijoj sceni iz filma "Duh".

5. Osvetnici
Još jedan film čija je glumačka postava jednostavno neodoljiva. Pogotovo kada je riječ o zgodnim superheroja koje glume Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Jeremy Renner i Tom Hiddleston.

Imaju pune ruke posla sa spašavanjem svijeta i borbom protiv zlikovaca, a dok to rade izgledaju fenomenalno. Ovaj akcijski film je pun pogodak za žene koje vole gledati seksi superheroje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju