Adriana Lima probrinula se da svojim glamuroznim izdanjem privuče pozornost okupljenih na crvenom tepihu 80. filmskog festivala u Veneciji.

Galerija Adriana Lima Glamurozno izdanje Adriane Lime za crveni tepih u Veneciji Duga svjetlucava haljina ima gola leđa i šlep +2 Adriana Lima na crvenom tepihu u Veneciji - 3

Na premijeru filma "The Killer" redatelja Davida Finchera, brazilska manekenka stigla je u dugoj svjetlucavoj crnoj haljini golih leđa, s lađa izrezom. Haljina koja grli obline ima široke rukave i efektni šlep koji je izdanje učinio još glamuroznijim.

Glamurozno izdanje Adriane Lime za crveni tepih u Veneciji Glamurozno izdanje Adriane Lime za crveni tepih u Veneciji (Foto: Profimedia)

U blistavo izdanje sjajno se uklopila dvostruka dijamantna ogrlica, zajedno s odgovarajućim dijamantnim prstenjem i naušnicama.

Izdanje za crveni tepih manekenka je upotpunila kosom oblikovanom u nisku punđu, s dva puštena valovita pramena koja su uokvirila njezino lice. I njezin make-up bio je glamurozan, s posebnim naglaskom na očima.

Duga svjetlucava haljina ima gola leđa i šlep Duga svjetlucava haljina ima gola leđa i šlep (Foto: Profimedia)

Podsjetimo, filmski festival u Veneciji počeo je 30. kolovoza i trajat će do 9. rujna, a zbog štrajka scenarista i glumaca ove godine crvenih tepihom će prošetati manji broj holivudskih zvijezda nego inače.

U stilu negližea: Čipkasta haljina Amal Clooney idealna za romantične duše Amal i George Clooney u Veneciji - 5 Amal i George Clooney u Veneciji - 4 Amal i George Clooney u Veneciji - 1 +3 Amal i George Clooney u Veneciji - 3

Adriana Lima: Tenisice idealne za dane kada smo puno vremena na nogama Adriana Lima u ležernom izdanju u zračnoj luci u Sydneyju - 4 Adriana Lima u ležernom izdanju u zračnoj luci u Sydneyju - 3 Adriana Lima nosi crno-bijele tenisice brenda Nike +2 Adriana Lima u ležernom izdanju u zračnoj luci u Sydneyju - 1
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju