Maja Šuput, voditeljica popularnog showa Ples sa zvijezdama, iz tjedna u tjedan oduševljava svojim modnim kombinacijama, a ništa drugačije nije bilo ni kada je izašla pred kamere u jučerašnjoj epizodi.

Filmski izged za filmu večer, napisala je Maja ispod objave na Instagramu, a uslijedio je cijeli niz komplimenata na račun njezina izgleda. Mnogi su mišljenja da je ovo jedno od njezinih boljih izdanja.

"Wow", "Diva", "Haljina je vrh", "Jedan od boljih lookova"... samo su neki od komentara na voditeljičin izgled.

Četvrta emisije Plesa sa zvijezdama bila je, naime, posvećena sedmoj umjetnosti pa je studijem hit showa Nove TV zavladala prava filmska čarolija, a svoj doprinos dala je i voditeljica i pjevačica koja se pojavila u haljini dostojnoj Hollywooda i filmskih diva.

Slika nije dostupna Franka Batelić: Glamurozna haljina u kojoj se žena osjeća poput holivudske dive

Uz stručnu pomoć kolege i prijatelja Marka Grubnića, Maja je zablistala u "goloj" haljini koja je napravljena u suradnji s brendom "I Do Weddings".

Gornji dio haljine ukrašene svjetlucavim nitima prati liniju dijela, dok je donji dio ukrašen efektnim perjem koje je haljinu podiglo na jednu višu razinu.

I voditeljičina frizura bila je nadahnuta starim Hollywoodom, a ovo izdanje u konačnici je bilo jedno od onih dostojnih najpoznatijih svjetskih crvenih tepiha.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju