Četvrta epizoda showa Ples sa zvijezdama bila je posvećena filmskim hitovima, a inspiraciju u najvećoj tvornici filmova i zabave, Hollywodu, za svoj stajling pronašla je i članica žirija Franka Batelić. Zablistala je poput prave holivudske dive spremne za oskarovski crveni tepih.

Prepoznatljivi glamur starog Hollywooda bio je savršeno nadahnuće za modno izdanje Franke Batelić za filmsku večer u četvrtoj epizodi showa Ples sa zvijezdama.

Članica žirija izgledala je glamurozno u crvenoj haljini čiji je kroj uži na bokovima te se prema dolje širi. Gornji dio kreacije je voluminozan sa spuštenim ramenima, a zanimljiv je i remen od istog materijala kakvog je haljina.

Franka Batelić u haljini Krie Designa u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić: Odvažna haljina s hrvatskim potpisom koje noge razotkriva poput minice

Franka Batelić Franka Batelić: Fantastična kombinacija koja zavarava na prvi pogled

Uz haljinu dostojnu i holivudskog crvenog tepiha ide i blistavi nakit, a Franka je nosila velike viseće naušnice, debelu ogrlicu i krupnije prstenje. Glamurozan stajling Franke Batelić u kakvom bi se svaka žena osjećala poput dive potpisuje Jasenka Tudor Bevanda.

Franka Batelić u četvrtoj epizodi showa Ples sa zvijezdama - 2 Franka Batelić zablistala je poput prave holivudske dive (Foto: Pave Elez)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju