U napetoj završnici showa Nove TV "Ples sa zvijezdama" titulu najboljeg plesnog para ponijeli su Pedro Soltz i Valentina Walme. Iz tjedna u tjedan poznati kandidati i njihovi mentori uveseljavali su nas svojim nastupima, a gledatelji Nove TV naposljetku su odlučili kako upravo Valentina i Pedro zaslužuju postati pobjednički par.

Galerija Domenica Domenica Domenica +1 Domenica u fantastičnoj street style kombinaciji

Finalu su prisustvovali i neki od bivših kandidata među kojima je bila i Domenica. Predivna 29-godišnjakinja iz Vele Luke za ovu je prigodu odjenula kombinaciju u neutralnoj crnoj boji sastavljenu od satenskih uskih hlača visokog struka i asimetričnog topa.

Upravo je zahvaljujući topu domišljatog i netipičnog kroja ovo izdanje bilo vrlo efektno, a Domenica je svojim staljingom još jednom pokazala da nam za elegantno izdanje nije uvijek potrebna haljina koja se tradicionalno smatra nezamjenjivom u svečanim prigodama.

Ova ljepotica tako je mnoge oduševila kada se na vjenčanju svoje najbolje prijateljice Hane Huljić Grašo pojavila u kombinezonu koji je za nju po mjeri izradio splitski modni brend Arileo.

Domenica nam je nedavno otkrila kako do zadnjeg trena nije znala što će odabrati za vjenčanje i ulogu kume. Trenutno nisam za neke svečane haljine, ali sam opet htjela izgledati primjereno za pir i zadovoljiti neke standarde i očekivanja za kumu. Do zadnjeg nisam znala što ću odjenuti, ali sam znala da će sigurno biti nešto plavo. Zezale smo se da sam ja onaj plavi moment koji mladenka mora imati na vjenčanju, nešto staro, nešto posuđeno, nešto novo i nešto plavo. Nadam se da će to i Hana jednog dana biti meni, kazala je Domenica zbog koje je interes za kombinezonima poprilično porastao.

Dame koje ne preferiraju haljine ili jednostavno ne vole igrati na sigurno složit će se kako je i njezina kombinacija iz finala "Plesa sa zvijezdama" dobar pokazatelj da je, primjerice, i mala crna haljina itekako zamjenjiva. Dakako, to je i dalje svevremenski komad koji sjajno funkcionira u svim prigodama, ali i ostali odjevni komadi u crnoj boji također mogu izgledati jednako dobro poput nje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju