Poznati fitness model Sarah Stage, koja je zanimanje javnosti stekla kada je tijekom prve trudnoće imala pločice na trbuhu, prije dva mjeseca rodila je drugo dijete te na svom Instagramu objavila fotografiju u donjem rublju s kojom je poslala važnu poruku

Sarah Stage postala je poznata kao trudnica s trbušnjacima jer su joj se i u najvišem stupnju trudnoće na trbuhu vidjele pločice. Sarah je fitness model te se tijekom obje trudnoće cijelo vrijeme pridržavala strogog režima prehrane i tjelovježbe, zbog čega su je neki i prozivali.

Prije dva mjeseca rodila je drugo dijete, sina Logana, a tik pred porod imala je vrlo mali trbuh zbog čega su mnogi komentirali da dijete neće biti zdravo. Međutim, rodila je zdravog dječačića te se najnovijom objavom na Instagramu odlučila obratiti svima onima koji su bili puni pitanja za nju, ali i podsjetiti na ono što je stvarno najvažnije – da se dijete rodi zdravo, a ne to kako mama izgleda.

Fitness model Sarah Stage prije dva mjeseca rodila je drugo dijete te na svom Instagramu objavila fotografiju u donjem rublju s kojom je poslala važnu poruku

Uz fotografiju u donjem rublju, na kojoj njezino tijelo dva mjeseca poslije poroda izgleda super fit, Sarah je napisala:

Prošlo je osam tjedan od poroda i mislila sam da je pravo vrijeme da odgovorim na neka pitanja koja sam dobila. Ne, nisam još počela vježbati jer želim da mi tijelo/rez potpuno zacijele. Da, za sada samo dojim i ne, Logan ne dobiva bočicu pa se nadam da s vremenom bude.

Da, uzimam nadopunu kako bih imala dovoljno mlijeka i da, vratila sam kilažu koju sam imala prije Logana, ali sva zahvala ide dojenju i zdravoj prehrani.

Međutim, veselim se što ću vratiti mišiće i stražnjicu, onog trena kada sam rodila nestala je i moja stražnjica. Ne, ne radim kardio vježbe osim ako se ne računa i trčanje za djetetom.

Da, izabrala sam Logana roditi na carski rez jer prvi put nisam mogla birati s obzirom na to da je James bio okrenut na zadak. To je bio moj osobni izbor jer sam s liječnikom razmotrila sve dobre strane i rizike, i sada kada je Logan tu, ne žalim zbog svog izbora.

Kao mame, jedino želimo zdrave bebe, a sve ostalo je sekundarno. Da, moj ožiljak od carskog reza je vrlo nisko i mali je zahvaljujući mom nevjerojatnom liječniku, dr. Matsudi iz Pasadene. Koristim i trake od silikona koje zaglađuju ožiljak.

Da, imam opuštenu kožu oko pupka koja oblikom nekako sliči na "zlo oko" pa je doživljavam kao zaštitu od trolova na internetu, a kad smo kod toga, što se dogodilo sa svima onima koji su rekli da će se Logan roditi nezdrav?

Pročitajte i Od "ogromne" cure do inspiracije: Kako sam smršavjela 65 kilograma?

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju