Trener fitnessa Stane Barun iz Kutine za sebe kaže da nije mađioničar, ali ono što u samo 3 mjeseca može učiniti sa ženskim tijelom zaista je čudesno! Naime, Stane je više od stotini žena i djevojaka pomogao da smršave i transformiraju svoja tijela

Smršavjeti 20 kilograma u dva i pol mjeseca nije uopće lako, ali to je uspjelo mladoj članici fitness centra Pro Forma iz Kutine poznatog po transformacijama tijela. Vlasnik centra, trener fitnessa Stane Barun svojim članicama pomaže da smršave, oblikuju tijelo i promijene život na bolje. Djevojka koja je dosad smršavjela 20 kilograma mora izgubiti još toliko, a Stane ističe kako mu je to dosad najdraža transformacija.

Trener fitnessa Stane Barun iz Kutine više od stotini žena i djevojaka pomogao je da smršave, transformiraju svoja tijela i promijene život na bolje. Velike promjene vide se već nakon 3 mjeseca

'Najdraža mi je to transformacija zato jer je to članica koje je od početka imala apsolutno povjerenje u mene i sve što sam joj rekao poduzela je istoga dana. Postala je poznata ljudima na lokalnoj razini i njen se život promijenio nevjerojatno. Ljudi je zaustavljaju na ulici i žele razgovarati o njenoj promjeni.


Što je čovjek koji od mene očekuje promjene dosljedniji, iskreniji i ima više povjerenja u mene, lakše mi je raditi i brže ćemo ostvariti rezultat i doći do cilja koji smo zacrtali'
, priča Stane Barun koji je dosad promijenio živote više od stotinu žena i djevojaka. Članovi njegova centra su i muškarci, ali Stane se odlučio prvenstveno baviti transformacijama tijela žena.

'Tijelo žene fascinantno je na više načina. Od toga da je vjerojatno nešto najljepše što imamo priliku vidjeti u ovozemaljskom, materijalnom svijetu pa do toga da kroz svoje biološko putovanje prolazi raznorazne faze, kao što je porod, kao svojevrsna 'miniranja' koja ne bez razloga zovemo drugim stanjima.
Moja prva članica svoju je transformaciju tijela doživljavala toliko emotivno da bi nam na svakoj potvrdi napretka zajedno zasuzile oči od radosti. Tada sam shvatio da sam dobio jedinstvenu priliku mijenjati ljudima živote na bolje'
, ističe isntruktor koji je razradio jedinstvenu metodiku rada zvanu non-aero-split metod.

'Sama metodika je jedinstvena i originalna i samim time moja poslovna tajna. Ali ono što mogu reći je da ju neprestano i dalje razvijam kako bi unutar sat vremena i kroz minimalno dva dolaska tjedno odradili što više posla. Unutar tih sat vremena, strogo poštujući sve fitness principe i pravila struke, prije glavnog kondicijskog dijela treninga odrađujemo razgibavanje, zagrijavanje, mobilnost i stabilnost. Kombiniram razne energetske sustave rada koje aktiviram kroz aerobne i anaerobne režime rada potpomognute različitim kardio trenažnim metodama.

Puno radim na mentalnoj pripremi svojih vježbača i stalno se iznova preispitujemo. Analiziramo i prehranu koja nije ništa posebno zahtjevna već samo inteligentno posložena i raspoređena tijekom dana. Ključ uspjeha je sinergija treninga, prehrane i mentalnog stanja vježbača', opisuje Stane.

5 SAVJETA KOJI GARANTIRAJU USPJEH

Kada neka članica želi odustati od treninga i dijete Stane je savjetuje da – to i učini.

Budite strpljivi jer za sve treba vremena. Osjećaj koji će uslijediti s prvim komplimentima, ponosom, samopouzdanjem - neopisiv je, poručuje Stane

'Ja nisam mađioničar i ne mogu bez njih odraditi ono što su zamislile. Upozorim ih da su time zapravo izdale sebe i na taj se način ponovo vratile na startnu poziciju začaranog kruga nezadovoljstva. Ja im nudim garantirano dokazanu formulu uspjeha svega što su sa svojim tijelom zamislile, u bilo kojoj dobi života i s bilo kakvim početnim stanjem. Odmah im kažem kako to nije niti malo lako i kako to nije posao od mjesec, dva ili šest već način života. Bez rada i odricanja nema rezultata', zaključuje vlasnik fitness centra Pro Forma iz Kutine te daje 5 savjeta što je najvažnije znati i raditi ako netko želi smršavjeti, zategnuti tijelo i promijeniti stil života:

1. Odredite što točno želite i budite iskreni prema sebi. Zapitajte se jeste li se stvarno spremni za to žrtvovati. Pročitajte i 9 savjeta za mršavljenje najpametnije žene na svijetu.

2. Odaberite za svoj cilj provjerenog stručnjaka i radite upravo onako kako vam je rekao i ne pitajte 'kada?' već samo radite i slijedite upute.

3. Budite dosljedni i uporni, a kada prođu sve one početničke tegobe počet ćete uživati u svome treningu i zdravom načinu života. Doznajte i sve o omiljenoj dijeti Victorije Beckham.

4. Djelujte u tom smislu i u svome mikrookruženju jer činite jako dobro djelo, a time ćete sebe još dodatno motivirati.

5. Budite strpljivi jer za sve treba vremena. Osjećaj koji će uslijediti s prvim komplimentima, ponosom, samopouzdanjem - neopisiv je! Doznajte i 10 pravila svih dijeta koje donose rezultate.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju