Tražite li malo drugačiji ručnik za plažu, a volite kaktuse, onda bi ovaj ručnik iz trgovine Primark mogao biti savršen izbor za vas.

Kaktusi nas privlače zbog svojeg egzotičnog i neobičnog izgleda pa ne čudi da ima sve više ljubitelja ove izdržljive i nezahtjevne biljke.

U trgovinama se mogu pronaći razni predmeti s motivom kaktusa, a mi smo pronašli jedan nimalo običan ručnik za plažu u obliku kaktusa.

Kaktus ima i dva ružičasta cvijeta, tipična za ove sukulentne biljke koje potječu iz Amerike (Sjeverne, Srednje i Južne sa susjednim otocima). Popularne bodljikave trajnice odlično se suprotstavljaju suši zahvaljujući sočnom i mesnatom sastavnom tkivu.

Pet zgodnih stvarčica koje će se svidjeti svima koji vole simpatične ljenjivce +0 Moguće ga je staviti i u zamrzivač pa tada mijenja svoju funkciju

Slika nije dostupna Jeste li vidjeli sukulente u obliku sirenina repa? Izgledaju zaista čudesno!

S ovim ručnikom primijećenost na plaži je zagarantirana, a nemojte se čuditi ako vas pitaju gdje ste ga kupili. A kupiti se može u trgovini Primark po cijeni od 58 kuna - svakako jedan od Primarkovih hit-proizvoda za ovo ljeto.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju