UFO pametna maska – backstage tajna ljepote modela

Švedski beauty i wellness brand ponovno je postao izbor stručnjaka, UFO mini je postao glavni saveznik londonskih beauty stručnjaka u pripremi 30 modela za reviju proljeće - ljeto 2019. Victoria Beckham Ready-to-Wear u GalerieThaddaeuss Ropac na London Fashion Weeku 2018.

UFO mini bio je odabrani partner u njezi kože modela prije makeup-a Pat McGrath i stilista za kosu Guido Palau, suradnja s britanskom modnom kućom nastavila se drugi put ove godine te se time potvrdila pozicija branda za njegu kože na najvišoj razini.
Najbolje stvari drže se u malim pakiranjima, to se svakako može primijeniti i za UFO mini koji je korišten uz H20verdose masku – nedavno predstavljenu masku, jednu od pet novih korejskih pametnih maski iz FOREO kolekcije.

PR PR

Prvo predstavljanje, tim Beckham prvi put je predstavio Ready-to-Wear kolekciju na London Fashion Weeku, a FOREO novu kolekciju advanced maski.

Obogaćena hijaluronskom kiselinom, H2Overdose, hidratizirajuća je maska izrađena od mikrovlakana, u kombinaciji s UFO mini u 2 minute umiruje i hidratizira kožu modela, pružajući koži tretman u razini spa tretmana. Savršena njega za sve prilike pa čak i Victoria Beckham reviju, što se moglo popratiti direktno na njenom Instagram profilu, gdje smo mogli i vidjeti našu Farretu Radić.

PR PR


Noviteti u beauty industriji koji omogućuju njegu u razini spa tretmana, te ih čine brzim i jednostavnim, određuju način na koji će se razvijati njega kože. Kada smo prvi put predstavili UFO, iza scene na New York Fashion Weeku s Victoria Beckham timom, dokazali smo da mala pakiranja uistinu rade veliki utjecaj te kako pravilna njega kože može biti jednostavna, brza i praktična”, objašnjava Filip Sedić”, FOREO CEO.

Na reviji u Londonu, još jednom smo pokazali jedinstvenu njegu kože, kao odabrani partner, pripremili smo 30 modela prije nego što su nastavile s makeup-om i stiliziranjem kose. Pokazali smo kako beauty tehnologija može učiniti život jednostavnijim. Kombinacijom korejske kulture njege lica i švedske tehnologije mijenjamo svijet njege kože. Biti odabran partner, na London Fashion Weeku, uz najbolje svjetske umjetnike iz makeup-a, kose i mode, čini nas jako sretnima”, dodaje Sedić.

PR PR

Prvo predstavljanje UFO mini uređaja na London Fashion Weeku ujedno je i globalno predstavljanje mini verzije. Uz sve iste značajke kao i UFO uređaj, osim Cryo terapije i efekta hlađenja – ovaj maleni, ali savršeno dizajnirani uređaj omogućuje vam Thermo terapiju i T-Sonic pulsacije plus tri LED svijetl za idealnu njegu kože unutar 2 minute. UFO mini možete pronaći u svim Douglas parfumerijama po cijeni od 1.339,00kn. H20verdose maska dolazi u pakiranju od 6 komada i dostupna je po cijeni od 149,00kn.


Više informacija možete pronaći na https://www.foreo.com/hr/ufo-mini

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju