Prije nego što je postala glumica, Sofia Vergara bila je model, a u svijet modelinga ušla je već kao 11-godišnjakinja. Kako je izgledao njezin prvi "photoshooting", slavna ljepotica otkrila je objavivši fotografiju iz tih dana na svom Instagramu.

Galerija Sofia Vergara Sofia u haljini modne kuće Oscar de la Renta Sofia Vergara u trapericama koje djeluju poput tajica - 8 +3 Glumica Sofia Vergara rođena je u horoskopskom znaku raka

Sofia Vergara
prisjetila se prošlosti i sa svojim obožavateljima podijelila fotografiju iz svoga djetinjstva. Glumica je na Instagramu objavila fotografiju kada je imala 11 godina, a već je započinjala karijeru fotomodela.

Prije nego je postala glumica Sofia Vergara bila je model, a u svijet modelinga ušla je još kao 11-godišnjakinja

Fotografiju na kojoj je Sofia odjevena po posljednjem kriku mode 80-ih, snimljenu u Barranquilli, njezinu rodnom gradu, 46-godišnja ljepotica popratila je tekstom:

Prvi 'photoshooting' u Barranquilli kada sam imala 11 godina.


Iako se 46-godišnja zvijezda od toga vremena značajno promijenila, u ovim dječjim crtama lica ipak se može prepoznati lice slavne Latine.

Sofia Vergara u svijet modelinga ušla je nakon što ju je na plaži u Kolumbiji zapazio jedan fotograf. Njezin pravi zvjezdani put započeo je kada se sa 17 godina pojavila u reklami za gazirano piće. Pogledajte i fotografiju "neprepoznatljive" 18-godišnje Jennifer Lopez.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju