Maja Šuput na društvenim mrežama često dijeli trenutke iz privatnog života, a sinčić Bloom glavna je zvijezda njezinih objava.

Galerija Maja Šuput Maja Šuput Bloom Tatarinov u martama +4 Bloom Tatarinov u kostimu iz crtića 'Psići u ophodnji' - 5

Simpatični dječak prava je modna zvijezda, talentiran je za ples i jezike te obožava putovati, a brojni pratitelji na Majinu profilu na Instagramu primijetili su da Bloom neodoljivo podsjeća na njezina oca.

Maja je to potvrdila i svojom najnovijom fotografijom na društvenim mrežama. Objavila je svoju fotografiju iz djetinjstva na kojoj se vidi da je sinčić njezina slika i prilika. Duga razbarušena kosa i veliki smiješak glavne su karakteristike mlade Maje i dokaz da jabuka ne pada daleko od stabla.

Najslađe fotografije Blooma Tatarinova sa Sejšela - 3 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova sa Sejšela - 3 (Foto: Instagram@majasuput)

Mnoge će majke u šali reći kako su devet mjeseci nosile svoje dijete, a ono na kraju liči na – oca. Maja s tim nema problema jer maleni je mamina kopija. Bloom ne treba rodni list, kažu da se vidi čiji je, napisala je Maja iznad fotografije. 

Kopija svoje matere, Isti ti, Nisam znala je li ovo Bloom naglo narastao, Na sekundu sam pomislila da mu je toliko narasla kosa, Ne znam je li ovo Maja ili Bloom, samo su neki od komentara Majinih pratitelja.

Maja Šuput Maja Šuput (Foto: Instagram@Maja Šuput)

Bloom Tatarinov na Sejšelima: 10 najslađih fotografija s odmora iz snova Najslađe fotografije Blooma Tatarinova sa Sejšela - 10 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova sa Sejšela - 7 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova sa Sejšela - 8 +7 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova sa Sejšela - 1 Kao pravi maneken: Bloom Tatarinov pozirao mami u kultnim čizmama Dječje marte Bloom Tatarinov u martama Bloom Tatarinov u martama +3 North West u martama

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju