U svakodnevnim casual i poslovnim kombinacijama salonke su nerijetko prvi izbor svih trendseterica. Francesca je u novoj jesenskoj kolekciji pripremila pregršt modela u raznim bojama jeseni koje će savršeno upotpuniti svaki outfit.

Salonke na petu od talijanske kože i kvalitetne eko kože, zanimljive torbe u svim oblicima, dimenzijama i bojama te jedinstveni modni dodaci vašem će stilu dati odličan ukupni dojam.

Nadolazeća Francesca jesenska kolekcija prati svjetske trendove u izboru boja i modela cipela

Za razigrane kombinacije nova kolekcija brenda Francesca nudi tople jesenske nijanse smeđe, žute, boje konjaka i atraktivne bordo crvene boje. Izaberite torbu i cipele za svaku priliku, od poslovnih i svakodnevnih kombinacija, preko urbanih i avanturističkih, sve do elegantnih večernjih kombinacija.

Nadolazeća jesenska kolekcija prati svjetske trendove u izboru boja i modela cipela, a uz izbor odgovarajuće torbe formula za atraktivan izgled bit će potpuna.

Novi modeli, kvalitetni materijali i povoljne cijene samo su neki od razloga da posjetite novi Francesca web shop u kojem u svega par koraka možete online naručiti omiljene komade koji će vam stići na vašu adresu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju