Trendovi u svijetu manikura dolaze i prolaze, a francuska manikura je ta koja uvijek ima svoje obožavateljice. I stručnjakinje za nokte reći će vam da se radi o nepogrešivoj opciji.

Galerija Francuska manikura Francuska manikura Francuska manikura +6 Francuska manikura

Bez obzira na to za koju prigodu birate francusku manikuru, možete biti sigurni da će konačan rezultat biti elegantni nokti koji će svakom vašem izdanju donijeti dašak profinjenosti.

Francuska manikura jednostavno je bezvremenski klasik. Tijekom godina dobila je razne varijacije na temu, ali danas smo odlučili staviti naglasak na najklasičniju i najpoznatiju opciju, nude nokte u kombinaciji s bijelim lakom na vrhu nokta.

Ovisno o vašem ukusu, bijela linija može biti tanja ili deblja, a dodatni plus francuske manikure je taj da ona izgleda divno na noktima svih dužina i oblika.

S obzirom na to da smo zagazili u sezonu raznih svečanosti, francuska manikura će bez imalo sumnje biti čest odabir u nadolazećem periodu zbog čega smo i mi u galeriji na početku teksta izdvojili deset fotografija koje će vas podsjetiti zašto toliko volimo ovaj klasik u svijetu noktiju.

Volite li francusku manikuru?

glasova:

Na kraju, još jedna prednost francuske manikure je ta da je možete odraditi sami u nekoliko jednostavnih koraka.

1. Pripremite nokte

Prije nanošenja laka očistite i oblikujte nokte u željeni oblik. Uklonite bilo kakve ostatke starog laka.

2. Nalakirajte nokte

Nanesite jedan ili dva sloja prozirnog laka u nude nijansi poput svjetloružičaste.

3. Nanesite bijelu liniju

Na rub svakog nokta nanesite bijeli lak. Prilikom nanošenja laka pratite oblik nokta, a kad se lak osuši uklonite eventualne nepravilnosti.

Francuska manikura Francuska manikura (Foto: Shutterstock)

Manje je više i na noktima: Prirodna manikura veliki je proljetni trend Zendayina prirodna manikura s dodjele Oscara 2024. Emma Stone s prirodnom manikurom Kylie Jenner voli +7 Meg Ryan ponosno pokazuje prirodne nokte

12 fotografija zbog kojih ćete za sve životne prigode birati svjetloružičastu manikuru Svjetloružičaste manikure su nepogrešiv odabir Svjetloružičaste manikure su nepogrešiv odabir Svjetloružičaste manikure su nepogrešiv odabir +8 Svjetloružičaste manikure su nepogrešiv odabir

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju