Kada su u pitanju njega i ukrašavanje noktiju, francuska manikura elegantna je opcija koja nikad ne izlazi iz mode.

Galerija Pastelna francuska manikura Pastelna francuska manikura Pastelna francuska manikura +3 Pastelna francuska manikura

Ovo proljeće veliki hit bit će pastelna verzija francuske manikure. Ne radi se ni o kakvoj revolucionarnoj ideji, ali to ne umanjuje činjenicu da je francuska manikura u pastelnim nijansama stvarno predivna opcija za ukrašavanje noktiju, savršena za doček proljeća i toplijih dana.

Osim toga, radi se o sjajnom prvom koraku za ponovno uvođenje proljetnih boja u našu svakodnevnicu. Francuska manikura jednostavan je, klasičan i vrlo popularan način ukrašavanju noktiju, a pastelnu verziju možete podići na višu razinu tako što ćete za manikuru iskoristiti više pastelnih boja.

Ako više volite jednostavnije opcije, onda će vršci noktiju ukrašeni primjerice pastelno plavom bojom biti idealna opcija. Dodatni plus ove manikure jest i taj što je super opcija za duge i kratke nokte.

10 fotografija kao dokaz: Slažete li se da su ovo najelegantnije manikure za duge i kratke nokte? Nude manikura - 3 Nude manikura - 1 Nude manikura - 2 +6 Nude manikura - 4

Opcija je puno, odluka je na vama, a inspiracija vas čeka u galeriji na početku teksta i na fotografijama u nastavku. Mnogim je damama pastelna verzija francuske manikure omiljeni odabir u proljetnim mjesecima, a nekima je draža čak i od klasične verzije s bijelim vrhovima noktiju.

Svoje mišljenje recite nam u anketi.









 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju