Održana je druga dodjela nagrade Cesarica u organizaciji hrvatskog glazbenog saveza Unison. Već drugu godinu zaredom publika ima priliku glasati za hit godine i hitove mjeseca.

Galerija +0 Haljina Ivana Alduka

Nagradu za hit godine osvojio je Petar Grašo s pjesmom "Ako te pitaju", a među laureatima se našla i Franka Batelić, koja je osvojila dvije nagrade za hit mjeseca, i to za pjesme "S tobom" i "Kao ti i ja".
 


Mislim da je u ovom trenutku svatko od nas na ovoj dodjeli nagrada preplavljen emocijama, sretan, ponosan, ispunjen. Za glazbenika ne postoji veća nagrada od nagrade publike i zato svima vama, iz dubine mog bića, iz cijelog srca hvala što ste čak dvije moje pjesme odabrali kao hitove mjeseca prošle 2018. godine. Hvala na povjerenju, hvala na tom uvijek potrebnom vjetru u leđa. Ove nagrade su mi najveća motivacija za dalje i obećavam da ću dati još više i bolje od sebe i u 2019. S vama je život muzika, s vama je sreća navika, napisala je Franka na Instagramu.



Oba hita izvela je na dodjeli, a spremila je i dvije odjevne kombinacije. Tako je pjesmu "S tobom" pjevala odjevena u efektnu haljinu dizajnera Ivana Alduka. Predivna 26-godišnjakinja zgledala je poput leptirice u kratkoj čipkastoj haljini s V-izrezom, vezenim detaljima na rukavima i raskošnim ukrasnim volanima od tila.

Jednako dobro pristajala joj je glamurozan kombinezon modnog dvojca eNVy Room u kojem je otpjevala pjesmu "Kao ti i ja". Obje kreacije crne su boje i njihovim odabirom Franka je još jednom pokazala da je ova svevremenska boja uvijek dobar odabir za svečane prigode te pobjeđuje sve trendi nijanse.

Haljina Ivana Alduka Haljina Ivana Alduka (Foto: Ivan Alduk)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju