U novom spotu za pjesmu "Prvi osjećaj" Franka Batelić promijenila je nekoliko outfita, a jedan koji dominira svakako je komplet od prozirne organze maskirnog uzorka.

Galerija

Vojnički look s velikom dozom seksepila lijepoj pjevačici pristaje predobro. Prozirne hlače širih nogavica imaju visoki struk, džepove sa strane i crni remen, a gornji dio je nešto između grudnjaka i crop topa s puf rukavima do lakta.

Ovakve komplete od organze, fine, tanke prozirne tkanine izrađene od svile ili sintetičkog prediva, ne viđamo često što ovu kreaciju čini još zanimljivijom.

Franke Batelić odvažne "gole" hlače nosi same, ali izgledale bi fantastično i kada bi se ispod njih nosile tajice. Opasno dobar look pjevačica je finiširala s crnim vojničkim čizmama, dok je kosu svezala u visoki rep.

Franka Batelić: Najljepši dokaz da su bijele tenisice i odijelo pravi spoj

Na fotografijama s Instagrama 28-godišnja pjevačica pozira u Parku skulpturu Dubrova, u blizini grada Labina, u kojem je Franka odrasla.

Nadahnuti modnim stilom Franke Batelić, potražili smo u trgovinama odjeću od organze i pronašli deset komada, haljine, topove, košulje pa i jakne, izrađenih od ove fine, prozirne tkanine. Klikom na fotogaleriju na početku teksta doznat ćete što smo izdvojili.