Iza nas je još jedna emisija showa Nove TV "Ples sa zvijezdama". Uskršnji specijal bio je posebno zanimljiv zbog toga što kandidati ovaj put nisu plesali sa svojim mentorima. Iako je zamjena partnera sigurno bila vrlo stresna, činjenica da u šestoj emisiji nove sezone nije bilo ispadanja olakšala je pripremu kandidatima.

Galerija Franka Batelić u haljini brenda eNVy room Franka Batelić u haljini brenda eNVy room Franka Batelić u haljini brenda eNVy room +8 Franka Batelić u haljini brenda eNVy room

Među njima nije bilo Filipa Vidovića koji se još uvijek oporavlja od ozljede gležnja koju je zadobio u prošloj emisiji te Bojane Gregorić Vejzović i Pedra Soltza koje su zdravstveni razlozi spriječili u sudjelovanju.

Članovi žirija najviše pohvala imali su za nastup Marka Mrkića i Albine Grčić. Iako se ovaj par brinuo kako će njihova razlika u visini utjecati na plesnu izvedbu, naposljetku su sve oduševili svojim valcerom.

Franka Batelić u haljini brenda eNVy room Franka Batelić u haljini brenda eNVy room (Foto: Pave Elez/Instagram @frankaofficial)

Predivno ispričana priča. Albina, samo tako nastavi, komentirala je Franka Batelić. Kao i svaki put dosad, lijepa Franka zablistala je u glamuroznom izdanju, ali ovaj put doslovno.

Franka Batelić u haljini brenda eNVy room Franka Batelić u haljini brenda eNVy room (Foto: Pave Elez/Instagram @frankaofficial)

Naime, odjenula je šljokičastu haljinu popularnog hrvatskog brenda eNVy room iza kojeg stoje dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović. U pitanju je model iz njihove kolekcije za jesen/zimu 2022. koji je u cijelosti ukrašen sitnim šljokicama.

Već smo u nekoliko navrata pisali o popularnosti šljokičastih odjevnih komada u ovogodišnjoj proljetno-ljetnoj sezoni.

Nakon dvije duge pandemijske godine u kojoj nije bilo previše mjesta za glamur ili svečano odijevanje, brojne svjetske modne kuće i brendovi kao da su odlučili nadoknaditi propušteno pa su šljokice na velika vrata uveli u ready-to-wear kolekcije i svakodnevnu garderobu.

Michael Kors, proljeće/ljeto 2022. Michael Kors, proljeće/ljeto 2022. (Foto: Guliver Image)

Tom Ford, proljeće/ljeto 2022. Tom Ford, proljeće/ljeto 2022. (Foto: Guliver Image)

Valentino, proljeće/ljeto 2022. Valentino, proljeće/ljeto 2022. (Foto: Guliver Image)

Chanel, proljeće/ljeto 2022. Chanel, proljeće/ljeto 2022. (Foto: Guliver Image)

Rodarte, proljeće/ljeto 2022. Rodarte, proljeće/ljeto 2022. (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju