Pjevačica Franka Batelić rodila je sina Viktora početkom siječnja i u potpunosti se posvetila majčinstvu.

Hej, hej, Instagram družbo. Znam, nema me dovoljno u ovoj online dimenziji, ali kod mene je trenutačno na pauzi sve osim grljenja, ljubljenja, brige i bezuvjetne ljubavi prema ovim prstićima. I najljepše je. Uskoro počinjemo snimati novu muzikicu i priznajem da jedva čekam opet ući u studio! Pusa od nas dvoje, poručila je prije nekoliko dana svojim pratiteljima na Instagramu.

Kratki predah od majčinskih obveza iskoristila je i za odlazak na frizuru k svom dugogodišnjem suradniku i prijatelju Zvonimiru Franiću.

Ono kad te Zvonimir Franić uzme u ruke nakon dva mjeseca noćnih tuluma. Pa čak i nisam za baciti, našalila se lijepa pjevačica.

I dok je na pozornici uglavnom možemo vidjeti u elegantnim i glamuroznim izdanjima, u slobodno vrijeme Franka je pobornica ležernog i urbanog stila.

Voli nositi moderne odjevne komade, a u njezinu ormaru ima mjesta i za klasike poput kožnate jakne koju je odjenula i prilikom odlaska na frizuru.

S prvim zrakama proljetnog sunca i višim temperaturama žene iz ormara vade svoje omiljene kožnjake. Ta obožavana jakna nekada je bila rezervirana samo za opuštenije prigode, ali danas se bez problema kombinira i sa svečanijim komadima. Dođete li, na primjer, na neku proljetnu ili jesensku svadbu, velika je vjerojatnost da ćete ugledati mnogo dama koje su svoje haljine ogrnule upravo kožnatom jaknom.

Ako ste u potrazi za crnom kožnatom jaknom, u galeriji pogledajte nekoliko modela koje smo izdvojili za vas iz ponude raznih brendova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju