Franku Batelić na svečanim događanjima uglavnom viđamo u vrlo glamuroznim haljinama. S druge strane, u slobodno vrijeme nosi ležernije moderne kombinacije i mladenačke odjevne komade.

Galerija Bershka, 129 kuna Pull & Bear, 179 kuna Topshop, 14 funti (120 kuna) +1 H&M, 19.99 eura (148 kuna)

Bez obzira na to o kakvoj se prigodi radi, Franka je uvijek u trendu, a to je dokazala i posljednjom fotografijom objavljenom na Instagramu.

Lijepa pjevačica na njoj nosi majicu s kapuljačom u takozvanoj hot pink (vatreno ružičastoj) nijansi i kožnatu jaknu. Upravo je ružičasta boja jedna od onih koje će ove godine dominirati trgovinama. Svoj "blagoslov" dale su joj i brojne svjetske zvijezde na 91. dodjeli Oscara, koja se održala 25. veljače.

Mnoge poznate dame za dodjelu su odjenule haljine u ružičastim nijansama pa je crvenim tepihom Kodak teatra zavladala ova upečatljiva boja.

Osim u svečanim prigodama, nosiva je i u dnevnima, pa tako u narednim mjesecima nećete pogriješiti ako za sebe odaberete pokoji ružičasti odjevni komad. Mi smo iz ponude klasičnih i online trgovina izdvojili sportske modele po uzoru na Franku koje možete pogledati u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju