U Zagrebu je sinoć održana šesta dodjela glazbene nagrade Cesarica. Hitom godine po izboru publike proglašena je pjesma „Trebaš li me“ Matije Cveka i Eni Jurišić. Na dodjelu su došla i brojna imena s hrvatske glazbene scene.

Galerija Franka Batelić na Cesarici u siječnju 2019. Franka Batelić na Cesarici u siječnju 2020. Franka Batelić na šestoj dodjeli nagrade Cesarica +1 Franka Batelić

Među njima je bila i pjevačica Franka Batelić čija je pjesma "Sve dok sanjaš" osvojila Cesaricu za hit 2019. godine.

Otkako je rodila svoje drugo dijete, ne pojavljuje se često u javnosti pa je dolaskom sigurno obradovala svoje obožavatelje. Izgleda da je lijepoj Franki crna boja najdraži odabir za ovu dodjelu. Naime, i ovaj put odlučila se za crnu odjevnu kombinaciju, baš kao i prilikom dva prijašnja pojavljivanja Cesarici.

Franka Batelić na šestoj dodjeli nagrade Cesarica Franka Batelić na šestoj dodjeli nagrade Cesarica (Foto: Davor Pongračić/Cropix)

Za jučerašnju dodjelu odabrala je uske crne hlače i korzet-top laganog peplum kroja s pripadajućim prozirnom majicom visokog ovratnika. Uz ove odjevne komade nosila je i fantastične lakirane sandale s platformom i visokom potpeticom.

Franka Batelić na šestoj dodjeli nagrade Cesarica Franka Batelić na šestoj dodjeli nagrade Cesarica (Foto: Davor Pongračić/Cropix)

Na Cesarici u siječnju 2020. godine Franka je imala svoj prvi nastup nakon rođenja sinčića Viktora i tada je nosila vrlo efektno odijelo s peplum detaljima.

Franka Batelić na Cesarici u siječnju 2020. Franka Batelić na Cesarici u siječnju 2020. (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Godinu dana prije toga na istoj dodjeli zablistala je u fantastičnom kombinezonu s dodatkom voluminozne tanke čipkaste haljine.

Franka Batelić na Cesarici u siječnju 2019. Franka Batelić na Cesarici u siječnju 2019. (Foto: Borna Filic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju