Zadovoljna.hr, najčitaniji lifestyle portal za žene u Hrvatskoj, proslavio je 15. rođendan zajedno sa svojim brojnim gostima, suradnicima, partnerima i prijateljima. U predivnom ambijentu prostora Rooftop Lateral Weddings & Events u Zagrebu održano je rođendansko slavlje koje će se dugo pamtiti.

Galerija 15. rođendan portala zadovoljna.hr 15. rođendan portala Zadovoljna.hr 15. rođendan portala zadovoljna.hr +27 Proslava 15. rođendana portala Zadovoljna.hr

Portal zadovoljna.hr rastao je zajedno sa svojim dragim čitateljicama, uz njihovu vjernost i podršku izrastao u pravu "tinejdžericu" koja je napunila 15 godina. A kako drugačije proslaviti rođendan u tim lijepim, mladim godinama nego vrhunskom, opuštenom zabavom o kojoj će se pričati.

Spektakularnom proslavom u zagrebačkom prostoru Rooftop Lateral Weddings & Events, tim najčitanijeg lifestyle portala za žene u Hrvatskoj na čelu s urednicom Tihanom Korać, razveselio je, opustio i zabavio brojne goste, suradnike, partnere i prijatelje koji prate i podržavaju portal tijekom svih ovih godina.

Zadovoljna.hr, jedinstveni ženski lifestyle portal iz portfelja Nove TV, već punih 15 godina inspirira svojim sadržajem brojne čitateljice, unosi pozitivne promjene u živote žena s ciljem da budu zadovoljne, sretne, da ih razveseli, savjetuje.

15. rođendan portala Zadovoljna.hr Nastup Franke Batelić (Foto: Mirna Marić)

Od prvog dana, cilj nam je bio pružati kvalitetne informacije, korisne savjete i inspirativne priče, a sve to kako bismo bili podrška našim čitateljicama u svim životnim situacijama. Donosili smo sadržaj koji je ženama pomogao da budu zadovoljnije i ispunjenije u svom životu. Posebno smo ponosni što smo što sadržajem, a što raznim projektima poput Zadovoljna akademije, postali pokretači promjena u životu mnogih žena širom Hrvatske, istaknula je urednica Tihana Korać.

Matija Vujica Matija Vujica (Foto: Mirna Marić)

Na prigodnom druženju koje će se, sigurni smo, pretvoriti u još jednu od najljepših uspomena u radu popularnog lifestyle portala, mogli su se vidjeti brojni zadovoljni osmijesi, a za ugodnu glazbenu atmosferu pobrinula se Franka Batelić, članica žirija showa ''Ples sa zvijezdama''.

Modna dizajnerica Ogi Antunac Modna dizajnerica Ogi Antunac (Foto: Mirna Marić)

Brojni dragi gosti za party godine

Na rođendanski party portala zadovoljna.hr odazvale su se brojne osobe iz javnog i društvenog života, među kojima i zaštitna lica Nove TV Marija Miholjek, Valentina Baus, Anita Kajtazi Roth i Mia Kovačić, pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna, glumice Petra Kraljev, Mirna Mihelčić, Tara Thaller, Petra Kurtela i Kristina Krepela, Larisa Lipovac Navojec i Marko Ciboci, članovi žirija showa "Ples sa zvijezdama", modne dizajnerice Matija Vuica, Kristina Burja i Ogi Antunac, voditeljica Ida Prester te brojni partneri koji rado surađuju već punih 15 godina s portalom zadovoljna.hr.

Zadovoljna.hr je portal koji stavlja naglasak na jačanje sustava vrijednosti koji se temelji na toleranciji, solidarnosti, edukaciji i osnaživanju žena. Zadovoljna.hr je brižna prijateljica koja je nježna, iskusna i uvijek spremna pomoći.

15. rođendan portala Zadovoljna.hr Maja Drobnjaković, Tara Thaller i Petra Kurtela (Foto: Mirna Marić)

Povodom svog 15. rođendana tim portala zadovoljna.hr povezao se i s Dječjim domom Zagreb (podružnicama Ivan Goran Kovačić i Antun Gustav Matoš) te zajedno s partnerima u suradnji ovom prigodom razveselio tinejdžere, štićenike doma, s brojnim poklonima koji su se našli upravo na njihovim listama želja.

Zahvaljujemo se našim partnerima koji su s nama sudjelovali u ostvarivanju želja štićenika Dječjeg doma Zagreba, a to su nogometni klub Dinamo Zagreb i Zaklada Nema predaje, C&A,  Argentum i Tekstilpromet.

Pročitajte i:

Franka Batelić na proslavi 15. rođendana portala Zadovoljna.hr Hit-odijelo s Asosa koje na Franki Batelić izgleda senzacionalno Ivana Vrdoljak Vanna na rođendanskom partyju portala zadovoljna.hr - 2 Ivana Vrdoljak Vanna: Izdanje u kojem su kultne štikle plave boje glavna zvijezda Jelena Perić u cvjetnoj haljini s Asosa Jelena Perić u predivnoj haljini s Asosa u koju biste se mogli zaljubiti na prvi pogled

15. rođendan portala Zadovoljna.hr Ida Prester (Foto: Mirna Marić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju