Pjevačica Franka Batelić vikend je provela u Skoplju, gdje je snimila novu pjesmu koju će uskoro objaviti. Vrijeme provedeno u glavnom gradu Makedonije Franka je iskoristila i za šetnju koju je ovjekovječila fotografijom snimljenom na mostu na rijeci Vardaru.

Sunčan dan i čisto plavo nebo bili su itekako dobar razlog za šetnju Skopljem, a taj prekrasni ugođaj dočarale su dvije fotografije koje je Franka Batelić objavila na Instagramu. Iako je u makedonskoj metropoli bila iz poslovnih razloga te je imala produktivan vikend snimivši ondje novu pjesmu, Franka nije propustila uživati i u lijepom danu.

Šetajući se mostom na rijeci Vardaru, snimila je fotografije s vizurama grada u pozadini, a širok osmijeh prelijepe pjevačice otkrio je koliko uživa u tom trenutku. Pažnju je pridobio i njezin stajling sačinjen od udobne crne mini haljine, plave kožnate jakne sa sedefastim sjajem i crnih najlonki s vrlo zanimljivim uzorkom – po sebi imaju ispisane rečenice. Zbog tog atraktivnog detalja ovakve najlonke najbolje je nositi uz kraće komade poput minice, kako je to učinila Franka.

Slika nije dostupna "Wow": Franka Batelić u jakni koju žene obožavaju nositi čim malo zatopli

Slika nije dostupna Šibenska šarmerica: Najlonke koje bi bilo šteta skrivati ispod duge haljine ili suknje

Čizme do koljena s ravnim đonom i vezanjem na žnirance sjajno su upotpunile outfit koji najavljuje proljeće i laganije odjevne kombinacije kojima se veselimo.

Za završni dojam dovoljne su bile još sunčane naočale s prozirnim ljubičastim staklima i velike naušnice u obliku potkove.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju