Franka Batelić užurbano se sprema za 63. Eurosong. Sa svojim timom otputovala je u Portugal, gdje je već odradila i prvu probu kojom je oduševila fanove tog velikog glazbenog natjecanja.

Galerija Franka Batelić +0 Franka Batelić Ekipa s najpopularnijeg kanala na YouTubeu i internetske stranice Wiwibloggs posvećene Eurosongu zaključila je da je pjevačica fantastično izvela pjesmu "Crazy", a pritom izgledala kao "eurovizijski top-model".

Prelijepa Franka ne šarmira samo na pozornici, nego i izvan nje. Uoči polufinala daje intervjue, a za susret s predstavnicima medija i blogerima odabrala je sjajnu odjevnu kombinaciju.
 

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

U efektnom srebrnom odijelu hrvatskog brenda Krie Design iza kojeg stoji dizajnerica Kristina Burja izgledala je kao model s naslovnica modnih magazina. Ispod odijela Franka je nosila top u istoj boji, a odjevne komade nadopunila je crnim remenom i klasičnim salonkama u istoj boji.

 

A post shared by fb KRIE (@kriedesign) on

Oduvijek sam se osjećala puno bolje noseći odijela nego suknje, napisala je uz svoju fotografiju na službenom profilu na Instagramu, a njezinu izjavu sigurno dobro razumiju sve one žene koje obožavaju hlače i nisu ljubiteljice suknji ili haljina.

U nastavku pogledajte video s Frankine prve eurovizijske probe. Hrvatska predstavnica pjesmu "Crazy" izvest će na prvoj polufinalnoj večeri koja se 8. svibnja održava u lisabonskoj Areni Altice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju