Pjevačica Franka Batelić punom parom snima pjesme koje bi se trebale naći na njezinom dugo očekivanom novom albumu.

Danas sam se opet zaljubila. Preko ušiju, toliko da boli! Kad ti jedna pjesma, jedna melodija uzdrma cijeli svijet, napisala je Franka na svom Instagram profilu.

S obožavateljima je podijelila i fotografiju sa snimanja novog spota. Kompletan stajling pjevačica je sakrila ispod "bomber" jakne pa su prvom planu bile njezine čizmice.
 


Prelijepa pjevačica nosila je vrlo popularan model u bijeloj boji koji i ove sezone vlada ormarima trendseterica, a magazin Vogue proglasio ih je "must have" modelom za ovu jesen. Međutim, mnogim ženama bijele čizmice čine se pomalo problematičnima jer se ne kombiniraju lako.

Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia)

Savjeti modnih znalaca olakšat će njihovo nošenje. Oni savjetuju da bijelim čizmicama, za početak, prepustimo mjesto glavne zvijezde kombinacije. Poigrajte se s "color block" tehnikom i spojite ih sa odjevnim komadima na kojima ne prevladava bijela boja jer će tako čizme najviše doći do izražaja.

Bijele čizme u odjevnim kombinacijama - 10 Bijele čizme u odjevnim kombinacijama - 10 (Foto: Getty Images)

Šarena maksi haljina, suknja s upečatljivim uzorkom uz jednostavniji pulover ili majicu, traperice u kombinaciji s ležernim predimenzioniranim blejzerom – sve je ovo dobar odabir za bijele čizme. Nemojte ih skrivati ispod odjeće nego ih pokažite jer zaslužuju biti dominantne.

Nosite li bijele čizme?

glasova:


Bijele čizme u odjevnim kombinacijama - 1 Bijele čizme u odjevnim kombinacijama - 1 (Foto: Getty Images)

Odvažnije dame mogu se odlučiti za potpuno bijelu kombinaciju od glave do pete. Bijela haljina spojena s elegantnijim modelom gležnjača u istoj boji također može biti sjajan odabir.

Bijele čizme u odjevnim kombinacijama - 5 Bijele čizme u odjevnim kombinacijama - 5 (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju