Omiljeno društvo pjevačice Franke Batelić je pas Oskar koji ima veliku i važnu ulogu u životu nje i njezinog supruga, nogometaša Vedrana Ćorluke.

Ne čudi zato da svaka objava s Oskarom izazove salve oduševljenja, a oduševljenje izaziva i Franka svojim modnim kombinacijama kojima redovito dokazuje da na njoj sve boje i uzorci dobro stoje, čak i kada spaja "nespojivo".

Tako je i za fotografiju sa svojim psom Franka odjenula majicu na kulte prugice i hulahopke točkastog uzorka i pokazala da točkice i prugice zajedno mogu itekako odlično izgledati. Ostatak kombinacije činila je crna kožna haljina i crna kapica s metalnim detaljima.

Prugaste haljine omiljeni su komad posljednjih nekoliko sezona Povratak miljenice: 10 haljina na prugice koje laskaju svakoj figuri i skrivaju nesavršenosti

Djevojke u prugastim košuljama u centru Zagreba Cure iz centra Zagreba podsjetile su nas na bezbrojna lica kultnog uzorka

Outfit je sve, samo je jedan od oduševljenih komentara. Naravno, nitko od Frankinih pratitelja nije ostao imun na, šašavog tvrdoglavca, kako svog psa opisuje Franka.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju