Popularnost haljina na pruge i prugice ne prolazi, a sudeći prema ponudama u trgovinama vladat će gradskim ulicama i ovo proljeće i ljeto.

Galerija Prugaste haljine omiljeni su komad posljednjih nekoliko sezona Zara, 299,90 kn Next, 48 funti (416,17 kn) +7 H&M, 19,99 eura (147,98 kn)

Ljubav žena prema prugastim haljina neprolazna je i jer se radi o komadima koji, osim što izgledaju lijepo, uspješno skrivaju i sitne nesavršenosti pa su uspravne i dijagnonalne pruge omiljeni izbor žena koje misle da trebaju prikriti svoj trbuščić ili bokove.

Sigurno se još uvijek sjećate (a možda je i imate u vašem ormaru) najtraženije Zarine haljine na prugice koju je posljednje dvije godine bilo teško ne vidjeti na ulicama. Bila je na popisu želja mnogih žena, ali jednako su traženi bili i drugi modeli prugastih haljina. I taj trend će se nastaviti u i ovoj godini.

U galeriji pogledajte ponudu prugastih haljina u trgovinama koje su odličan izbor za sve toplije dane pred nama. Zima nas, istina, još uvijek može iznenaditi, ali proljeće je pred vratima i to je nepobitna činjenica koja nam mami osmijeh na lice.

Stradivarius, 199,90 kn Stradivarius, 199,90 kn (Foto: Stradivarius)

Još jedan uzorak koji volimo nositi u proljeće je cvjetni. Zato pogledajte i cvjetne haljine koje će također vladati modnim kombinacijama u nadolazećoj sezoni:

Hit proljeća: Haljina od 229 kuna koja dobro stoji ženama XS i XXL veličine Haljina Milumia s Amazona - 7 Haljina Milumia s Amazona - 4 Haljina Milumia s Amazona - 2 +4 Haljina Milumia s Amazona - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju