Mnogi hrvatski glazbenici uputili su se u Split kako bi sudjelovali na dodjeli glazbene nagrade Porin, a među njima je i Franka Batelić

Galerija +0 Franka Batelić Anna Wintour, urednica američkog izdanja magazina Vogue, jedna je od najutjecajnijih žena u svijetu mode. Zbog njezina mišljenja dizajneri su spremni u zadnji tren napraviti korekcije u svojim kolekcijama, a njezina pravila odijevanja slijedi većina trendseterica.

U jednom videointervjuu za online izdanje magazina Vogue postavljeno joj je pitanje što nikada ne bi odjenula, a Anna je imala spreman odgovor – crno od glave do pete.

Crna se smatra jednom od najelegantnijih boja.

S tim se sigurno neće složiti ljubiteljice crne boje. Ona se smatra jednom od najelegantnijih boja, a upravo se crna izdanja od glave do pete dugo smatraju nepogrešivim odabirom za razne prigode. Zato ne čudi da će ovo pravilo odijevanja Anne Wintour mnoge žene rado zanemariti.

Koliko dobra može biti dnevna kombinacija u potpunosti sastavljena od crnih komada svojim primjerom pokazala je Franka Batelić.

Prelijepa pjevačica stigla je u Split kako bi sudjelovala na 25. dodjeli diskografske nagrade Porin. Pronašla je i malo vremena za fotografiranje na Prokurativama, a s obzirom na to koliko je dobro izgledala, sigurni smo da bi i Anna Wintour ublažila svoj stav o crnom od glave do pete.

U galeriji pogledajte još modnih izdanja Franke Batelić.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju